NaslovnicaVijestiLEWANDOWSKI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo što je Robert Lewandowski rekao o mogućem...

LEWANDOWSKI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo što je Robert Lewandowski rekao o mogućem odlasku iz Bayerna ovog ljeta!

Već nekoliko mjeseci kruže špekulacije kako će napadač i jedna od najvećih zvijezdi Bayern Munchena napustiti bavarski klub u ovom ljetnom prelaznom roku.

Lewandowski napušta Bayern

Sve je počelo u februaru, kad je 29-godišnjak zaposlio novog agenta, a riječ o Piniju Zahaviju, koji je navodno bio uključen u transfer Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain prošlog ljeta za rekordnih 222 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Na kraju se ispostavilo kako je istina da je Zahavi stigao kako bi mu pomogao da napusti Bayern Munchen, što je i sam priznao u intervjuu za Bild krajem prošlog mjeseca. On je rekao: “Robert osjeća kako mu je potrebna promjena i novi izazov u karijeri, u Bayernu znaju za to.”

Nakon dugo vremena izbjegavanja pitanja o svojoj budućnosti, Lewandowski je konačno otkrio koji su mu planovi. Naime, on je za The Players Tribune izjavio: “Već sam rekao prije nekoliko godina da ne želim igrati zauvijek u istoj ligi. To vam mogu reći, ali ne i što će se dogoditi u budućnosti. Za sada ne razmišljam o tome, fokusiran sam na ono što moram učiniti u sljedećih nekoliko tjedana. Imam 29 godina i znam da mogu igrati još dosta godina ukoliko ne bude povreda.”

Pred njim i njegovom reprezentacijom večeras je jako bitan susret protiv Kolumbije, a objema reprezentacijama je potrebna pobjeda ukoliko žele proći u osminu finala Svjetskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!