NaslovnicaVijestiLewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Lewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Lewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Robert Lewandowski zaradio je ozljedu u susretu protiv Leipziga, a Poljak se nada da će biti spreman za sljedeću utakmicu protiv Celtica u Ligi prvaka, unatoč ozljedi koje je zaradio protiv Leipziga. Bayern će u utorak igrati sljedeću utakmicu protiv Celtica u Glasgowu u četvrtom krugu grupa Lige prvaka.

“Za mene je Glasgow jednako važan kao i sljedeća utakmica Bundeslige protiv Borussije Dortmund. Moramo pobijediti-“, rekao je Lewandowski za njemački Bild. Jučer je Bayern pobijedio Leipzig i Lewa je napustio 45. minuti teren.

[su_cashout]

“Nisam želio riskirati u subotu, osjetio sam kao da je grč. Nije loše. Ova sezona je zaista bila jako teška za mene. Igrao sam i za Bayern i za Poljsku svaka tri dana. Nijedan igrač ne može igrati 90 minuta na svakoj utakmici, ali u ovom trenutku nema druge mogućnosti. Nemamo rezerva na mom mjestu u Bayernu.”, rekao je Levandovski.

Napadač, Kingsley Coman, ozlijeđen je, za kojeg je trener Bayera rekao kako se nada da će biti spreman za utakmicu protiv Celtica.

“Kingsley ima problema s mišićima koljena i bedra, nisam htio riskirati, nadam se da će moći igrati protiv Celtica”, rekao je Heynckes.

Na utakmici protiv Leipziga, napadači Thomas Muller i Frank Riberi nisu igrali zbog ozljede, a Lewandowski je zamijenjen. Bayern će u utorak igrati sljedeću utakmicu protiv Celtica u Glasgowu u četvrtom krugu grupa Lige prvaka. Momčad iz Münchena nalazi se na drugom mjestu grupe B sa šest bodova, dok je Celtic treći sa tri poena.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!