NaslovnicaVijestiLEWANDOWSKI ZATRAŽIO SLOBODNO VRIJEME: Poljska reprezentacija mu dopustila da završi dugo priželjkivani...

LEWANDOWSKI ZATRAŽIO SLOBODNO VRIJEME: Poljska reprezentacija mu dopustila da završi dugo priželjkivani transfer

Robert Lewandowski je zatražio da mu poljska reprezentacija dopusti dodatno slobodno vrijeme kako bi završio svoj transfer u Chelsea ovog ljeta.

LEWANDOWSKI ZATRAŽIO

Izvješća u Poljskoj iz Przeglada Sportowy tvrde kako napadač želi odgoditi dolazak na Svjetsko prvenstvo nakon ‘konkretne ponude’ Chelseaja.

Plavci su jako povezani sa transferom za napadača nakon što je Real Madrid ugasio svoj interes za igrača Bayern Munchena.

Kažu da postoje neke zabrinutosti od strane Roberta Lewandowskog glede ovog dogovora, dok će Chelsea da igra u Europskoj ligi sljedeće sezone, ali oni žele napadača po svaku cijenu.

Alvaro Morata nije uspio zadiviti ljubitelje Chelseaja, kao ni menadžera, otkako se pridružio klubu i bio je povezan sa ranim odlaskom sa Stamford Bridgea.

Robert Lewandowski je rekao da je željan napustiti Bayern ovog ljeta i igrač nije uspio sakriti svoju frustraciju tijekom sezone.

U dobi od 29 godina, napadač može osjetiti da je ovo ljeto njegova posljednja prilika da napravi veliki transfer.

Poljska reprezentacija mu je dozvolila da odgodi svoj dolazak i završi sve poslove prije dolaska, kako bi igrao što bolje i bio 100% na terenu.

Navodi se da je i Manchester City također spreman dovesti Lewandowskog, sa Pep Guardiolom koji je posebno zainteresiran za ponovno spajanje sa igračem kojeg je vodio u Bayern Munchenu.

PSG je također zainteresiran da potpiše Lewandowskog, jer njegov agent Pini Zahavi ima dobar odnos sa hijerarhijom francuskog kluba.

Robert Lewandowski je u Bayern Munchen došao iz Borussije Dortmund 2014. godine. Četiri godine je proveo u Dortmundu, točnije od 2010 do 2014.

Gdje će Lewandowski otići? Da li će to biti Manchester City, Chelsea ili PSG?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!