NaslovnicaVijestiLewandwoski: Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka

Lewandwoski: Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka

Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka, rekao je Lewandowski za tim iz Katalonije. Poljski napadač tvrdi da su povrede zaustavile ekipu Pep Guardiole da bude u svojoj najboljoj formi, a izdvojio je Katalonske gigante kao tim kojeg će opet pobijediti.

Oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka

Bayernov stroj za davanje golova Robert Lewandowski ne vjeruje da je njegova momčad favorit za podizanje trofeja Lige prvaka, i rekao je da je Barcelona ta koja je najjača ekipa u konkurenciji.

Poljski reprezentativiac je postigao sedam golova u isto toliko mečeva do sada na europskom turniru, što ga ostavlja iza Cristiana Ronalda na listi najboljih strijelaca za 2015/16.

Uoči Bayernovog revanša u četvrt-finalu protiv Juventusa, Lewandowski je priznao da su ih ključni izostanci u Pep Guardiolinoj ekipi zaustavili od dostizanja one najbolje forme.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Ja ne znam da li smo mi bili veliki favoriti. Kada su naši igrači zdravi, mislim da bi mogao reći da jesmo. U ovom trenutku, očito nismo baš veliki favoriti za osvajanje trofeja.”

“Barcelona je u najboljoj formi od bilo koje ekipe u ovom trenutku, tako da su oni najveći favoriti. Ali možda je još uvijek prerano. Ne mogu reći da li će oni zadržati svoju formu na ovom nivou do kraja sezone.”

“Na kraju, nije bitno ko je favorit, morate se boriti za pobjedu u svakoj utakmici.”

Golovi Thomas Mullera i Arjen Robbena je stavio Bayerna u vrlo dobru poziciju u prvoj utakmici u Torinu, ali Juve je uzvratio i postigao dva gola koji su ih održali u životu.

Ukoliko želite da se okladite na ovu utakmicu, možete to uraditi na linku ispod.

SDk7jv1

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!