NaslovnicaVijestiLicemjerni Juventus sinoć nije pričao o suđenju kao nakon Reala...

Licemjerni Juventus sinoć nije pričao o suđenju kao nakon Reala…

Sinoć je u Italiji igrana utakmice godine, utakmica kakvu Serie A dugo nije doživjela. U 15. minuti utakmice Inter je dobio crveni karton nakon svog prvog faula u utakmici što je značilo 75 minuta protiv aktualnog prvaka s igračem manje.

Tko je sinoć gledao utakmicu Intera iz Milana i Juventusa mogao je uživati u ludim preokretima, u zraku je bila ogromna napetost, igrači su igrali kao da je to pitanje života i smrti, a nakon takve lude utakmice prvo ime nije Gonzalo Higuain koji je golom u 89. minuti možda donio titulu Juventusu, već Daniele Orsato, čovjek sa žutim dresom, čovjek koji je dijelio ‘pravdu’.

Nakon samo 13 minuta utakmice Douglas Costa zabio je pogodak za 0-1 i utišao navijače u Milanu. No ključni trenutak utakmice nije njegov pogodak nego ono što se dogodilo minutu nakon gola. Vecino i Mandžukić u borbi za loptu, hrvatski reprezetnativac prvi stiže do lopte, a Vecino je zakasnio i zgazio ga. Sudac nakon ‘video provjere’ dolazi do zaključka da je Vecino namjerno nagazio napadača Juventusa i direktni crveni za njega.

[su_live_koeficijenti]

Krajem prvog poluvremena Juventus postiže gol iz zaleđa koje je bilo veće od dva metra, a sudac se odlučuje za video provjeru tek nakon velikih prosvjeda Interovih igrača. Jasno kao dan, čisto zaleđe Matuidija i u svlačionicu se odlazi s rezultatom 0-1.

U drugom poluvremenu, Icardi daje gol u 52. minuti, a Ivan Perišić “asistirao” je Barzagliju za 2-1 u 65. minuti utakmice i Inter je s igračem manje okrenuo tijek utakmice. Možda ključni trenutak za nastavak utakmice bio je brutalan start Pjanića zbog kojeg je trebao dobiti drugi žuti karton, a s obzirom na kriterij mogao je dobiti i direktni crveni, no Orsato nije pokazao ništa i Juventus je utakmicu nastavio s igračem više.

Luda završnica u Milanu, trener Intera izvadio je Icardija u 85. minuti kod rezultata 2-1, a tri minute kasnije Juventus vodi 2-3 i sada su na korak od titule prvaka Italije i u velikoj psihološkoj prednosti u odnosu na konkurente za naslov iz Napulja.

[su_champions_league]

Zanimljivo kako je za igrače i navijače Juventusa danas sve čisto iako cijeli svijet s gađanjem gleda ‘kriterij’ suđenja za ‘Staru damu’. Zanimljivo kako Buffon i društvo danas ne misle da ‘sudac ima kantu za smeće umjesto srca’ kao što je bio slučaj nakon Reala.

Dapače, Miralem Pjanić misli da nije zaslužio niti jedan žuti, već je i taj jedini što je dobio bio zbog Interovog pritiska na suce, a Allegri hvali suca Orsata riječima: “Odradio je dobar posao.” Sada je barem svima jasno zašto su igrači Juventusa toliko bili ljuti na suđenje u Madridu, jer su očito navikli na znatno drugačiji tretman.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!