NaslovnicaVijestiLiga Europe: Pobjeda Liverpoola u velikom derbiju, blijedo izdanje Uniteda, Villarreal i...

Liga Europe: Pobjeda Liverpoola u velikom derbiju, blijedo izdanje Uniteda, Villarreal i Athletic upisali pobjede

Nogometaši Liverpoola savladali su Manchester United sa 2-0 u Anfiledu u prvom meču osmine finala Lige Europe. Bio je ovo prvi europski duel ova dva kluba u stogodišnjem rivalitetu. Liverpool je cijeli meč bio daleko kvalitetniji protivnik i zasluženo su slavili, jedan od najboljih pojedinaca u dresu ‘Đavola’ je bio David de Gea koji je svojim odbranama spašavao tim od još većeg kraha.

Liga Europe

Već u 3. minutu Henderson dobija šuti karton, a sudija Velasco Carballo nije se ni u jednom trenutku meča ustručavao izvaditi karton, baš kao što smo jučer pisali. Liverpool dolazi u vodstvo u 20. minutu kada je u šesnaestercu srušen Clyne, neoprezan je bio Depay, a Sturridge pogađa sa kreča za 1-0. Odmah par minuta nakon toga sjajno šutirao Coutinho, ali De Gea spašava United.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Redale su se šanse Liverpoola sve do kraja prvog poluremena, ali na odmor se ipak otišlo rezultatom 1-0. U 69. minutu Adam Lallana sjajno pronalazi Jordana Hendersona koji šutira pored stative, samo tri minute kasnije postavljen je konačan rezultat. Opet je Lallana sjajno uposlio svog saigrača, ovaj put Firmina koji smireno postiže gol za konačnih 2-0.

Athletic Bilbao je na svom San Memesu savladao Valenciju sa 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je Garcia u 20. minutu na asistenciju Benata. Sparta Prag i Lazio odigrali su neriješeno u prvom meču 1-1. Sparta je povela u 13. minutu golom Frydeka, a Rimljani su se vratili u utakmicu golom Parola u 38. minutu koji je postavio konačan rezultat.

Villarreal je na El Madrigalu savladao Bayer Leverkusen 2-0. Poveli su u ranoj fazi meča, već u 4. minutu kada je Bakambu pronašao Soldada koji savladava Lena za 1-0. Jedan od najboljih pojedinaca, Bakambu zapečatio je sudbinu Leverkusenu u 56. minutu svojim golom i tako im dodadno otežao posao pred revanš u Leverkusenu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!