NaslovnicaVijestiJohn Terry otkrio favorita za osvajanje Lige prvaka i izabrao najbolju momčad...

John Terry otkrio favorita za osvajanje Lige prvaka i izabrao najbolju momčad protiv koje je ikad igrao

John Terry, neizostavna figura Chelseaja, dugogodišnji kapetan i osvajač naslova prvaka Europe s tim klubom 2012., prisustvovao je ždrijebu nokaut faze Lige prvaka u Nyonu. Tijekom razgovora s novinarima, Terry je odgovarao na razna pitanja, a posebno intrigantno bilo je ono koje se odnosilo na najzahtjevniju momčad protiv koje je ikada zaigrao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Ne mogu zaboraviti svoje dvoboje protiv Barcelone u polufinalu 2012. kada smo osvojili Ligu prvaka, rekao je Terry, birajući najtežu momčad protiv koje je igrao. Ponovno je izabrao Barcelonu:

“Bila je to Barcelona u sezoni 2004/2005. Imali su Ronaldinha i Messija. Oni su najopasniji igrači protiv kojih sam igrao.”

Nakon ova dva uzbudljiva susreta, Englezi su izašli kao pobjednici. Barcelona je na domaćem terenu ostvarila pobjedu od 2:1, dok je Chelsea u Londonu slavio s rezultatom 4:2.

Real Madrid je Terryjev prvi izbor za osvajanje titule, odabravši ih kao glavnog favorita nakon iznimno impresivne grupne faze, tijekom koje su Kraljevi ostvarili savršen učinak.

“Real Madrid je najviše oduševio. Jude Bellingham je nevjerojatan, a Carlo Ancelotti je sjajan trener i mislim da mogu daleko. Radio sam s Ancelottijem i on je sjajan trener”, rekao je Englez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!