NaslovnicaNajave utakmicaTIKET DANA - Liga prvaka: Kvota 2.40

TIKET DANA – Liga prvaka: Kvota 2.40

Za današnji tiket dana smo pripremili dvije utakmice u Ligi prvaka sa ukupnom kvotom 2.40 u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.

Bayern – Arsenal

Prošli tjedan bio je vrlo bolan za navijače Arsenala jer su ispustili prednost na vrhu Premier lige. Arsenal je šokantno izgubio 0-2 kod kuće od Aston Ville u nedjelju, izgubivši vodeću poziciju. Sada dijele drugu poziciju sa Liverpoolom i zaostaju dva boda za Manchester Cityjem.

Arsenal je imao samo tri dana za oporavak. Putuju u Munchen gdje će se suočiti s njemačkim velikanom Bayernom u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Uzbudljivi prvi susret donio nam je rezultat od 2-2. To je bio rezultat koji su navijači Bayerna sigurno sretnije prihvatili prije revanša na svom terenu.

Bavarcima je ova sezona bila jedna od najlošijih u Bundesligi. Njihova 11-godišnja vladavina došla je kraju proteklog vikenda. Bayer Leverkusen je matematički osvojio svoj prvi naslov lige pobjedom od 5-0 nad Werderom na BayAreni. Bayern Munchen ranije je doživio ponižavajuće ispadanje iz DFB Pokala od nižerazrednog protivnika, što znači da im je Liga prvaka jedina prilika da spase sezonu.

U međusobnim susretima Bayern Munchen bio je daleko uspješniji u važnim dvobojima protiv Arsenala ovog desetljeća. Međutim, nisu pobijedili u posljednje tri utakmice protiv Topnika. Niz uključuje nekoliko prijateljskih utakmica 2017. i 2019. godine. U Ligi prvaka Bayern je ostvario tri odvojene pobjede od 5-1 protiv Arsenala, 2015. i 2017. godine. Obje momčadi su postigle gol u svakoj od prethodnih šest međusobnih utakmica.

Bayern i Arsenal posjeduju nevjerojatan napadački potencijal. Također su obje ekipe bile prilično ranjive u obrani u posljednjim utakmicama. Bavarci su primili dva ili više golova u četiri od posljednjih pet nastupa u svim natjecanjima. Topnici su primili po dva gola u svoje posljednje dvije utakmice.

Vidjeli smo golove na obje strane terena u svakom od posljednjih šest međusobnih susreta između Bayerna i Arsenala, tako da je ovdje oklada da oba tima daju gol po kvoti 1.53 u bet365 kladionici najbolja opcija.

Bayern: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro; Laimer, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Kane.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Jorginho, Rice, Odegaard; Saka, Havertz, Martinelli.

(Koeficijenti 17.4. u 11:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Manchester City – Real Madrid

Manchester City ulazi u ovu utakmicu s 13 uzastopnih pobjeda na domaćem terenu u Ligi prvaka. Odigrali su četiri utakmice Lige prvaka kod kuće ove sezone i u svakoj su postigli barem tri gola.

S druge strane, imamo Real Madrid koji nije poražen u devet uzastopnih utakmica Lige prvaka. Los Blancosi su postigli osam golova u tri gostujuće utakmice u grupnoj fazi ovog natjecanja.

Oba tima su napravili preokrete prije osam dana u španjolskoj prijestolnici. Fede Valverde imao je posljednju riječ s prekrasnim volejem koji je donio rezultat od 3-3.

Obje momčadi bile su uspješne u svojim domaćim utakmicama ovog vikenda unatoč tome što su odmarale većinu svojih ključnih igrača. Manchester City je imao posebno produktivan vikend. Njihovu pobjedu od 5-1 nad Luton Townom pratili su šokantni porazi Liverpoola i Arsenala u nedjelju. Momčad Pepa Guardiole sada je sama na vrhu tablice Premier lige, s dva boda više od glavnih konkurenata.

U međusobnim susretima ova dva diva susreli su se prilično često u posljednjih nekoliko godina. Manchester City osvetio se za eliminaciju u polufinalu 2021./22. pobjedom protiv Los Blancosa na istoj razini prošle sezone. Građani su pobijedili u posljednje tri domaće utakmice protiv Reala, postigavši pritom deset golova. Obje momčadi postigle su gol u svakom od prethodnih osam međusobnih susreta.

Tako da je logično i ovdje igrati na to da će oba tima postići gol po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Pobjeda Manchester Cityja uz golove obje momčadi nudi se po visokoj kvoti od 3.10.

Man City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Gvardiol; Silva, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Doku

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Jr

(Koeficijenti 17.4. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!