NaslovnicaVijestiEvo što je Ronaldo rekao na pitanje bi li mijenjao pet Liga...

Evo što je Ronaldo rekao na pitanje bi li mijenjao pet Liga prvaka za Svjetsko prvenstvo

Cristiano Ronaldo uživa u Saudijskoj Arabiji gdje je igrajući za Al-Nassr postigao 12 golova u prvih 11 utakmica ove sezone. Tvrtka Binance, koja se bavi trgovinom kriptovaluta, organizirala je neobičan intervju s ovim portugalskim napadačkim velikanom tijekom kojeg je Ronaldo bio povezan s detektorom laži.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ispitivač mu je postavio niz pitanja na koja je trebalo odgovoriti s “da” ili “ne”, kao na primjer, da li ikada upisuje svoje ime u Google. Ronaldo je iskreno priznao da to radi. Jedno od zanimljivijih pitanja koje je dobio bilo je bi li svojih pet naslova Lige prvaka mijenjao za jednu zlatnu medalju sa Svjetskog prvenstva.

Nakon kratkog razmatranja, Ronaldo je izjavio da to ne bi učinio. U njegovoj bogatoj karijeri jedini naslov koji mu nedostaje je naslov svjetskog prvaka. Osvojio je sve što se može s klubovima, a s portugalskom reprezentacijom osvojio je naslov europskog prvaka 2016. godine, no na pet svjetskih prvenstava uvijek je ostajao bez tog uspjeha.

U raspravi o najboljem nogometašu svih vremena, većina preferira Lea Messija, prvenstveno zbog činjenice da je argentinski igrač prošle godine u Kataru osvojio najprestižniji trofej u svjetskom sportu.

Ronaldo je osvojio jednu Ligu prvaka s Manchester Unitedom i četiri s Real Madridom. U povijesti Lige prvaka, Ronaldo je postao prvi strijelac s 140 golova, a tijekom svoje karijere postigao je ukupno 850 golova, čime je postao najbolji strijelac u povijesti nogometa, brojeći samo golove u službenim utakmicama. Messi trenutačno ima 818 golova, ali ima više asistencija i osvojenih trofeja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!