NaslovnicaVijestiLiga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada...

Liga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada se igraju utakmice osmine finala

Pet premierligaških ekipa su ove sezone odlične u Ligi prvaka, ali tko bi mogao igrati protiv engleskih timova u osmini finala?

Liga prvaka

Predstavnici Premier lige su do sada bili odlični u Ligi prvaka, a svih pet će izgleda da se nađe u osmini finala.

Kada je izvlačenje i protiv koga će vjerojatno engleski klubovi igrati u sljedećem krugu?

Izvlačenje će se održati u 12 sati u ponedjeljak, 11. prosinca u sjedištu UEFA-e u Nyonu, Švicarska.

Tko je u kojem bubnju?

Bubanj 1: Manchester United, PSG, Roma, Barcelona, *Liverpool, *Manchester City, *Besiktas, *Tottenham.

Bubanj 2: Basel, Bayern Munich, Chelsea, Juventus, *Sevilla, *Shakhtar, *Porto, *Real Madrid

Utakmice još uvijek nisu odigrane, ali smo odredili po trenutno poziciji. Večeras se igraju prestale utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

[su_no1forfootball]

Koja su pravila?

Klubovi ne mogu igrati protiv momčadi iz skupine iz koje su se kvalificirali i to vrijedi do četvrtfinala, a isto tako nije dopušteno da se susreću timovi iz iste lige i to vrijedi do četvrtfinala također.

To znači da Tottenham, na primjer, ne može igrati protiv Real Madrida, jer su obje ekipe bile u skupini H, a niti jedan od engleskih timova se ne može sastati sa drugim engleskim timom koji je osvojio grupu, kao npr. Manchester United.

Tko može igrati skim?

Manchester United je završio na vrhu skupine A i kako stvari stoje može dobiti Bayerna, Juventusa, Sevillu, Shakhtara, Porta i Reala.

Chelsea je osvojio drugo mjesto u skupini C, a u ovom trenutku se mogu suočiti sa PSG-om, Barcelonom ili Besiktasom.

Liverpool je trenutno na vrhu skupine E i ukoliko tako i ostane mogao bi da dobije Basela, Bayern Munchena, Juventusa, Shakhtara, Porta ili Real Madrida.

[su_bet365_app]

Manchester City je također na vrhu skupine F, a mogao bi dobiti Basela, Bayern Munchena, Juventusa, Sevillu, Porta ili Real Madrida.

Tottenham je također na vrhu skupine H i oni bi po ovom trenutnom stanju mogli dobiti Basela, Bayern Munchena, Juventusa, Sevillu, Shakhtara ili Porta.

Kada će se igrati utakmice?

Pobjednici skupina će prvo igrati u gostima u osmini finala i prve utakmice se igraju 13/14 i 20/21 veljače, a uzvratne utakmice se igraju 6/7 i 13/14 ožujka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!