NaslovnicaVijestiLiga prvaka: Messi je najveći, Arsenal lako protiv Ludogoretsa

Liga prvaka: Messi je najveći, Arsenal lako protiv Ludogoretsa

Odigrani su i preostali mečevi trećeg kola Lige prvaka. Derbi kola na stadionu “Camp Nou” je pripao Barceloni koja je lako savladala Manchester City s 4:0, a briljirao je Lionel Messi koji je postigao hat-trick i tako pokazao da nema milosti prema bivšem treneru Pepu Guardioli.

lionelmessifcbarcelonavmanchestercityokgsb70xnvfx

Duel je sudio srpski arbitar Milorad Mažić i pokazao po jedan crveni karton na obje strane. Prvo je Claudio Bravo napustio svoju momčad u 53. minuti zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora, dok je Mathieu za dvije minute zaradio dva žuta kartona i put svlačionice je morao u 73. minutu. Konačan rezultat je postavio Neymar u 89. minuti samo dvije minute nakon što je promašio jedanaesterac.

Uvjerljive pobjede su ostvarili Arsenal i Bayern Munchen. Engleski tim je na svom terenu demolirao Ludogorets sa 6:0 i tri gola vidjeli smo od Mesuta Özila, dok je njemački klub pred svojim navijačima lako savladao PSV (4:1).

Trijumfe u Rusiji su ostvarili Atletico Madrid i Benfica. Madriđani su golom Carasca dobili Rostov, dok je Benfica preko Salvija i Cervija u Kijevu savladala Dinamo.

PSG je kod kuće pobijedio Basel golovima Di Marije, Lucasa Moure i Cavanija, a Borussia Mönchengladbach na gostovanju u Škotskoj srušila Celtic (2:0).

Izgledalo je da će jedini remi biti viđen u Italiji gdje su igrali Napoli i Bešiktaš, ali su gosti golom Vincenta Aboubakara u sudačkoj nadoknadi došli do pobjede. Domaćin će imati za čim žaliti, jer je Insigne u 50. minuti promašio jedanaesterac.

Svi rezultati večerašnjih utakmica Lige prvaka:

  • Arsenal-Ludogorets 6:0
  • Barcelona-Manchester City 4:0
  • Bayern Munchen-PSV 4:1
  • Celtic-Borussia Mönchengladbach 0:2
  • Dinamo Kijev-Benfica 0:2
  • Rostov-Atletico Madrid 0:1
  • Napoli-Bešiktaš 2:3
  • PSG-Basel 3:0

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!