NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i tko još uvijek ima šansu da...

LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i tko još uvijek ima šansu da to uradi

Prošlo je i peto, pretposljednje kolo u Ligi prvaka. Izdešavalo se mnogo toga, neki su se kvalificirali, nekima je potrebna još jedna pobjeda, dok su se neki već pomirili sa sudbinom.

LIga prvaka

Skupina A

Manchester United: Bod iz njihove finalne utakmice protiv CSKA Moskve na Old Traffordu će jamčiti njihov napredak u nokaut fazu natjecanaja kao pobjednika skupine. Jedini način na koji neće proći dalje jeste da izgube sa 6-0 i Basel također pobijedi Benficu.

Basel: Može se kvalificirati ili otići u Europsku ligu. Takva je situacija u skupini, kada bi izgubili svoju finalnu utakmicu od Benfice, mogli bi i dalje da prođu dalje – a mogli bi čak pobijediti i ispasti. Ako pobijede, pobjeda od četiri ili pet golova CSKA Moskve bi ih eliminirala.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

CSKA Moskva: Može se kvalificirati ili otići u Europsku ligu. Ako izgube, oni su van natjecanja za ta dva mjesta. Bit će dovoljno za njih da remiziraju kako bi prošli dalje, ali Basel onda mora izgubiti. Pobjeda CSKA neće biti dovoljna ako Basel pobijedi.

Benfica: Već su eliminirani, jer su izgubili prvih pet utakmica u Ligi prvaka.

Skupina B

PSG: Garantovano im je prvo mjesto ukoliko izbjegnu poraz sa tri ili više golova od Bayern Munchena.

Bayern Munchen: Kvalificirali su se u osminu finala, uz PSG. Morat će pobijediti PSG-a sa više od tri gola da bi završili na vrhu skupine.

[su_no1forfootball]

Celtic: Kvalificirat će se za Europsku ligu ako izbjegnu poraz protiv Anderlechta u svojoj posljednjoj utakmici.

Anderlecht: Da bi završili na trećem mjestu, moraju pobijediti Celtica sa tri ili više razlike, jer su izgubili 3-0 protiv škotskih prvaka u prvim utakmicama.

Skupina C

Chelsea: Kvalificirali su se u osminu finala i bit će na vrhu skupine ako pobijede Atletico Madrida u svojoj posljednjoj utakmici.

Roma: Osigurat će prvo mjesto pobjedom kod kuće protiv Qarabaga. Ako Roma pobijedi i Chelsea to ne uspije, talijanska ekipa će biti na vrhu skupine.

Atletico Madrid: Moraju pobijediti Chelseaja kako bi imali priliku završiti među prva dva mjesta, ali tada se moraju nadati da Roma ne pobijedi Qarabaga. Ako Roma odigra neriješeno, Atletico će proći dalje sa pobjedom protiv Chelseaja, jer su bolji u međusobnim susretima.

Qarabag: Završit će na dnu skupine i nisu uspjeli pobijediti niti jednu utakmicu u Ligi prvaka.

Skupina D

Barcelona: Kvalificirala se u osmin finala i bit će na vrhu skupine D, bez obzira na to što se dogodi u njihovoj posljednjoj utakmici protiv Sporting Lisabona.

Juventus: Pobjeda nad Olympiakosom će im jamčiti mjesto u osmini finala. Remi bi bio dovoljan ako Sporting ne uspije pobijediti Barcelonu.

Sporting Lisabon: I dalje se može kvalificirati ako pobijedi Barcelonu, a Juventus ne uspije pobijediti Olympiacosa.

Olympiacos: Ne može se kvalificirati ni za Europsku ligu nakon što su osvojili samo jedan bod u pet utakmica do sada u Ligi prvaka.

Skupina E

Liverpool: Proći će dalje kao pobjednici skupine ako pobijede Spartak Moskvu na Anfieldu u svojoj posljednjoj utakmici. U osminu finala će se kvalificirati čak i sa remijem.

Sevilla: Kvalificirat će se sa pobjedom nad Mariborom, a proći će sa remijem samo ako Spartak ne dobije Liverpoola. Ako Liverpool remizira ili izgubi i Sevilla pobijedi, Španjolska ekipa će biti na vrhu skupine.

[su_watch_live_football]

Spartak Moskva: Pobjeda na Anfieldu bi ih progurala u nokaut fazu, ali bilo što drugo će ih poslati u Europsku ligu.

Maribor: Završit će na dnu skupine E sa dva boda prikupljena u prvih pet utakmica.

Skupina F

 

Manchester City: Prolazi u osminu finala kao pobjednik skupine, gdje su pobijedili svih pet prvih utakmica u Ligi rpvaka, uključujući i impresivnu pobjedu od 4-2 protiv Napolija.

Shakhtar Donetsk: Proći će dalje ukoliko izbjegnu poraz od Manchester Cityja u posljednjoj utakmici.

Napoli: Mora pobijediti Feyenoorda i nadati se da će City pobijediti Shakhtara.

Feyenoord: Završit će na dnu tabele izgubivši prvih pet utakmica.

Skupina G

Besiktas: Prolaze dalje kao pobjednici skupine.

Porto: Bit će na drugoj poziciji ako pobijede Monaca u svojoj posljednjoj utakmici. Remi će im također odgovarati, samo ukoliko RB Leipzig izgubi kod kuće protiv Besiktasa.

[su_bonus]

RB Leipzig: Završit će na drugoj poziciji ako dobiju Besiktasa i Porto ne uspije dobiti Monaca. Remi bi ih odveo dalje ako Porto izgubi.

Monaco: Polufinalisti iz prošle sezone nisu bili dobri i nisu uspjeli pobijediti niti jednu u svojih pet utakmica u Ligi prvaka.

Skupina H

Tottenham: Prolaze dalje kao pobjednici skupine u impresivnoj sezoni u Ligi rpvaka, uključujući i pobjedu protiv Real Madrida.

Real Madrid: Kvalificirao se kao drugoplasirana ekipa.

Borussia Dortmund: Kvalificirat će se za Europsku ligu ako APOEL izgubi u Tottenhamu.

APOEL: Završit će treći ako izbjegnu poraz protiv Tottenhama i Dortmund izgubi od Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!