NaslovnicaVijestiLionel Messi: Luis Suarez je zaslužio biti među tri nominovana

Lionel Messi: Luis Suarez je zaslužio biti među tri nominovana

UEFA je listu nominovanih za Zlatnu loptu smanjila na tri imena, a to su dvojac iz Barce, Lionel Messi i Neymar, te zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo.

messi

Linel Messi je za španjolske medije izjavio da bi volio da se na listi našao i njegov kolega iz Barcelone, Luis Suarez. Međutim, ipak je priznao da je Cristiano Ronaldo također zasluženo na listi.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Ronaldo i Messi su dominirali posljednjih sedam godina, ali konkurenciju je pojačao i Brazilac Neymar, koji iza sebe ima sjajnu godinu. Portugalac je dobitnik posljednja dva izdanja ove nagrade, dok je Messi prije toga čak četiri puta uzastopno osvajao ovu prestižnu nagradu za najboljeg igrača svijeta.

“Sretan sam što sam još jednom izabran među tri finalista. Drago mi je što ću prisustvovati još jednoj gala večeri u nizu, također sam veoma sretan jer će tamo biti i Neymar. Volio bih da se tamo nalazi i Luis Suarez, jer je zaslužio to nakon sjajnih nastupa tokom posljednje sezone.”

“Međutim, moramo prihvatiti činjenicu da je Cristiano Ronaldo istinski zaslužio biti među nominovanima. Jako sam sretan i uživaću na dodjeli kao i svaki put.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!