NaslovnicaVijestiLionel Messi na telefon nazvao Dybalu kako bi ga zaustavio u namjeri...

Lionel Messi na telefon nazvao Dybalu kako bi ga zaustavio u namjeri da se pridruži Real Madridu

Barcelonina zvijezda Lionel Messi je nazvao Juventusovog Paulo Dybalu u pokušaju da ga zaustavi da potpiše za Real Madrid, tvrdi se u priopćenju.

Lionel Messi na telefon

Real Madrid će dobiti mnogo novca kako bi doveli nova pojačanja, jer im Barcelona trenutno bježi 11 bodova no Real ima manje utakmicu.

Neobična forma Cristiana Ronalda je izazvala zabrinutost, a Gareth Bale i Karim Benzema su se također borili sa dosljednošću.

U međuvremenu, Dybala je u Juventusu nakon svog prelaska iz Palerma 2015. godine procvjetao i sada se smatra jednim od najboljih igrača u Seriji A.

[su_premierleague]

Španjolski mediji tvrde da Real Madrid želi potpisati Argentinca – ali Lionel Messi čini sve kako bi spriječio svog sunarodnjaka da se preseli na Bernabeu.

Messi i Dybala zajedno igraju na međunarodnoj razini.

I unatoč nespretnom postizanju najboljeg partnerstva na terenu, dvojac se međusobno poštuje.

Messi navodno gleda Dybalu kao igrača koji ima potencijal da postane jedan od najboljih igrača na planeti.

Gledao ga je u akciji za Argentinu i impresioniran je talentom koji igrač posjeduje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kao rezultat, Don Balon kaže kako Messi očajnički želi zaustaviti napadača bi se trebao pridružiti Real Madridu, kao potencijalna zamjena za Benzemu.

On navodno misli da bi 24-godišnjak bio ogroman hit na Benabeu i da bi to ispalilo Real Madrid ka novim trofejima.

Messi je na telefon nazvao Dybalu u pokušaju da ga spriječi da se pridruži Barceloninom najvećem rivalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!