NaslovnicaVijestiLionel Messi objasnio zašto se njegov sin neće baviti nogometom

Lionel Messi objasnio zašto se njegov sin neće baviti nogometom

Uz sve što je uradio u svojoj karijeri, rekorde koje je oborio, titule koje je osvojio, te još uvijek osvaja, Lionel Messi će ostati upisan u povijesti kao jedan od najboljih igrača svih vremena.

Lionel Messi objasnio zašto se njegov sin neće baviti nogometom

Mnogi bi očekivali da će njegovi sinovi, četverogodišnji Thiago i jednogodišnji Mateo, u nogama imati barem trunku magije koju ima njihov otac, ali to izgleda nije slučaj sa starijim Thiagom.

Kako kaže Argentinac, malo je vjerovatno da će se Thiago u životu baviti nogometom, a na domaće utakmice na Nou Camp dolazi samo zbog svog najboljeg druga.

“On baš i nije ljubitelj nogometa. Na utakmice dolazi zbog Benjamina (Suarezovog sina) i nekoliko njegovih školskih drugova, ali nije ljubitelj.”

Dok Suarezov sin razmišlja o nogometu po cijeli dan, Messijev nasljednik baš i ne voli sport: “On nije poput Suarezovog sina koji je po cijeli dan s loptom”, dodao je Lionel.

Barcelona je u nedjelju ponovo razočarala u utrci za titulu porazom u gostima protiv Deportiva La Corune izgubivši rezultatom 2-1. Katalonci su trenutno drugplasirani sa 60 osvojenih bodova, te imaju dva boda zaostatka za vodećim Real Madridom, ali i odigranu utakmicu više.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!