NaslovnicaVijestiLionel Messi i Neymar u žustroj raspravi: Ne mogu se dogovoriti kojeg...

Lionel Messi i Neymar u žustroj raspravi: Ne mogu se dogovoriti kojeg bi igrača Barcelona trebala dovesti

Lionel Messi i Neymar u žustroj raspravi. Ne mogu se dogovoriti kojeg bi igrača Barcelona trebala dovesti. Sada kada je Liverpoolov Philippe Coutinho otišao sa reprezentacijom i svojim suigračima iz Brazila, bilo je samo pitanje vremena prije nego što se glasine o transferu ponovo pokrenu.

Lionel Messi

Jurgen Klopp se nada da njegova zvijezda nije u iskušenju da ode na ljeto, sa svim tim špekulacijama tijekom cijele godine kako bi se mogao priključiti Neymaru u Barceloni.

Neymar nikada nije krio činjenicu da želi da mu se Coutinho pridru

ži na Camp Nou i sigurno bi bio veliko pojačanje, s obzirom da je sa Redsima imao mnogo zapanjujućih nastupa od kako im se pridružio i on će uvijek biti predmet špekulisanja.

Dok bi većina klubova i igrača zgrabilo priliku da dovede nekoga talentiranog kao Coutinha, to očito nije nešto oko čega bi se Neymar i njegov suigrač iz Barcelone, Lionel Meesi slagali.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema pisanju Mirrora, Coutinho je navodno tema rasprave između Neymara i Messija, jer Neymar želi da mu se njegov sunarodnjak pridruži na Nou Campu, dok Messi želi PSG-ovog Marco Verrattija u klubu.

Nakon prijateljske utakmice Argentine i Brazila u petak, pažnja će se okrenuti transferima i jasno je da oni imaju veliki utjecaj na to tko će se pridružiti njihovom klubu, jer su njihova mišljenja neprocjenjiva.

Sve se izgleda okreće oko onoga što je Barcelona izgubila kada je Xavi otišao iz kluba, dok oni još uvijek traže dugogodišnjeg nasljednika Inieste.

Također pročitajte: Švedska v Francuska: Može li švedska reprezentacija zaustaviti nevjerojatne Galske pjetlove

Neymar je oduševljen idejom da se doda više samba fleira u tim, a Coutinho bi to mogao uraditi po njegovom mišljenju, a Messi navodno vjeruje kako će talijanski igrač riješiti nedostatak magije na koju su navijači nekoć bili naviknuti.

Tvrdi se da će Verratti morati da zatraži transfer od francuskog diva kako bi ga zatim dovela Barcelona, dok Coutinho ima savršenu priliku da promijeni Messijevo mišljenje kada se susretnu danas.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!