NaslovnicaVijestiLionel Messi otkrio kako bi njegov suigrač mogao otići u Liverpool

Lionel Messi otkrio kako bi njegov suigrač mogao otići u Liverpool

Prema pisanju španjolskog Diario Gola, Lionel Messi smatra kako će se njegov suigrač Javier Mascherano vratiti u Englesku, odnosno svoj bivši klub Liverpool.

Mascherano ide u Liverpool

Mascheranov ugovor sa katalonskim klubom traje do ljeta 2019. godine, ali je njegov odlazak sljedećeg ljeta skoro siguran. On je izgubio mjesto u prvoj postavi, odigrao je samo šest ligaških utakmica ove sezone.

Argentinac je već nastupao u dresu Liverpoola u periodu od 2006. do 2010. godine, nakon čega je stigao na Camp Nou u transferu vrijednom 20 miliona eura.

On se i prošle godine povezivao sa odlaskom, kada je navodno bio dogovorio sve detalje sa Juventusom, ali se ipak odlučio za ostanak.

U sedam godina provedenih u Barceloni, on je osvojio mnoštvo titula. Između ostalog, osvajao je četiri puta La Ligu, četiri Kupa Kralja, te dvije Lige prvaka.

Trener Barcelone Ernesto Valverde želi se riješiti usluga još nekoliko igrača Barcelona, a među njima su Arda Turan i Thomas Vermaelen, koji bi klub mogli napustiti već ove zime.

Turski reprezentativac se povezuje sa povratkom u svoj bivši klub Galatasaray, dok je također za njega još uvijek zainteresovan i Arsenal. Vermaelen bi se također mogao vratiti u Premier ligu, a ove sezone je skupio samo jedan nastup u dresu Blaugrane, koja je uvjerljivo vodeća u La Ligi sa 31 osvojenim bodom nakon 11 odigranih utakmica.

Prati je drugoplasirana Valencia sa četiri boda manje, te trećeplasirani Real Madrida sa neočekivanih osam bodova zaostatka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!