NaslovnicaVijestiLionel Messi otkrio koju reprezentaciju želi izbjeći na Svjetskom prvenstvu

Lionel Messi otkrio koju reprezentaciju želi izbjeći na Svjetskom prvenstvu

Zvijezda Barcelone Lionel Messi je priznao kako bi volio izbjeći reprezentaciju Španjolske jer su vrlo težak protivnik.

Messi želi izbjeći Španjolsku

Uprkos velikim problemima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Argentina se na isto uspjela direktno kvalifikovati pobjedom u posljednjem kolu.

Čovjek koji je “Gaučosima” donio pobjedu u tom posljednjem kolu je Lionel Messi, koji je i kroz ostatak kvalifikacija odrađivao većinu posla za svoju reprezentaciju.

On je u izjavi za argentinski TyCSports rekao: “Volio bih izbjeći Španjolsku u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva jer su vrlo težak protivnik.”

Špekulacije o njegovoj budućnosti u Barceloni su sve učestalije u posljednje vrijeme, s obzirom da on još uvijek nije produžio svoj ugovor koji ističe sljedećeg ljeta. Ipak, priznao je kako mu je želja vratiti se u Newell’s Old Boys u kojem je započeo karijeru.

“I dalje želim igrati za Newell’s Old Boyse. Želja za ponovnim igranjem u Argentini će uvijek postojati.”

“Kažu da ja biram koga će selektor pozvati i to je laž. Mascherano, Di Maria i Biglia su velika imena u nogometu. Te tvrdnje su dokaz nedostatka poštovanja. Nisam osoba koja bi to činila.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!