NaslovnicaVijestiJoš jedan veliki dokaz kakve osobe i profesionalci su Cristiano Ronaldo i...

Još jedan veliki dokaz kakve osobe i profesionalci su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi

Još jedan veliki dokaz kakve osobe i profesionalci su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. U posljednjem desetljeću, bitka za krunu najbolje svjetskog igrača bila je samo između dva igrača, Cristiana Ronalda i Lionel Messija.

Još jedan veliki dokaz

Messi je dominirao u ranim fazama njihovog suparništva, uživajući u mnogo uspjeha u Barecloni i osvojivši Ballon d’Or za četiri uzastopne godine od 2009 do 2012.

Stvari su se malo okrenule od tada, premda da Ronaldo i ove godine očekuje Zlatnu loptu nakon što je Real Madrid osvojio La Ligu i Ligu prvaka. Historijska obrana titule u Ligi prvaka također, gdje je Ronaldo završio kao prvi strijelac.

Ako se ‘neizbježno’ dogodi, Ronaldo će uspjeti da se poravna sa rekordom Messija, koji je osvojio pet Zlatnih lopti i ovo bi mu bila četvrta u posljednjih pet godina.

[su_euro_soccer_bonus]

Njihovo suparništvo je već deset godina zabavljalo gledatelje i uvijek je bilo čudo to što oni međusobno misle jedan od drugom.

Doista, Ronaldo je nedavno priznao da on i Messi nisu prijatelji, ali da se međusobno poštuju, također je opisao Messija kao igrača kojeg voli gledati.

“Ja nisam prijatelj sa Messijem, ali smo kolege profesionalci”, rekao je za Fox Sports Argentina.

“Dijelili smo mnogo trenutaka na ceremonijama u posljednjih 10 godina, imam vrlo dobar odnos sa njim.”

“Mi možda ne jedemo zajedno, ali cijenim ga, on je moj kolega profesionalac, a ne suparnik. To je još jedan problem za novine, koje žele prodavati svoja izdanja i raditi svoj posao.”

“Gledam li Messija kako igra? Naravno, sviđa mi se, volim gledati sve dobre igrače i on je jedan od njih, uživam gledajući ga kako igra.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Kako bi mrzio osobu koja nije učinila ništa loše, naprotiv. Kada su Messija pitali za Ronalda, on također priča vrlo lijepe stvari o meni. Moj odnos sa njim je srdačan i mi poštujemo jedan drugog.”

Messi je sada vratio uslugu svom kolegi profesionalcu nakon što je otkrio što on zaista misli o Ronaldu kao igraču, a čini se da je osjećaj uzajaman, gdje je Messi opisao Portugalca kao ‘fenomenalnog’.

Također pročitajte: Švedska v Francuska: Može li švedska reprezentacija zaustaviti nevjerojatne Galske pjetlove

“Ne, uvijek sam to govorio, a i Ronaldo sa svoje strane – on je fenomenalan igrač sa puno kvalitete, a cijeli svijet to zna i zato je jedan od najboljih na svijetu.”

Ronaldo i Messi možda nisu prijatelji, ali su i u ovom slučaju pokazali svoju klasu. Oni zaista poštuju jedan drugoga u najboljem smislu te riječi. Nemojte misliti da je drugačije!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!