NaslovnicaVijestiLionel Messi otkrio zašto nikad neće biti prijatelj sa Cristianom Ronaldom

Lionel Messi otkrio zašto nikad neće biti prijatelj sa Cristianom Ronaldom

Zvijezda Barcelone Lionel Messi izjavio je kako ne vjeruje da će ikada biti dobar prijatelj sa Cristianom Ronaldom, s kojim dominira nogometnom scenom u posljednjih desetak godina.

Messi otkrio zašto nije prijatelj sa Ronaldom

Sve je počelo 2008. godine, kada je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu. Od tada su se smjenjivali na tom tronu, te obojica imaju po pet osvojenih nagrada za najboljeg igrača svijeta. S obzirom da igraju za najveće rivale u Španjolskoj, često uspjeh jednog prouzrokuje neuspjeh drugog.

[su_bbworld]

Iako obojica priznaju kako poštuju jedan drugog, unatoč velikom rivalstvu i svakodnevnim špekulacijama u medijima oko toga tko je bolji od njih dvojice, oni nemaju nikakav odnos van terena.

Portugalac je nedavno izjavio kako bi mogao jednog dana biti prijatelj sa Lionelom Messijem, nakon što se obojica povuku iz nogometa. Messi je na pitanje da li se slaže sa Ronaldovom izjavom rekao: “Ne znam da li ćemo biti prijatelji. Prijateljstvo se gradi provođenjem vremena zajedno i međusobnim upoznavanjem. Mi nemamo odnos, uglavnom zbog toga što viđamo jedan drugog samo na ceremonijama dodjele nagrada i to je jedini put kad razgovaramo. Sve je u redu, samo nam se životi ne ukrštavaju tako često.”

Jedan igrač, koji je u karijeri dijelio svlačionicu i sa Cristianom Ronaldom i sa Lionelom Messijem je krilni igrač Paris Saint-Germaina Angel Di Maria. On je prije nekoliko dana dao svoje mišljenje oko toga tko je bolji igrač od njih dvojice.

[su_bonus]

U intervjuu za TyC Sports, Argentinac je rekao: “Messi je uvijek najbolji. On je najbolji svake godine. Cristiano Ronaldo je poseban igrač, ali Messi je s druge planete. Ne postoje riječi kojima bi ga mogli opisati, on vas uvijek iznenadi.”

Lionel Messi je ove sezone postigao ukupno 26 golova u 32 nastupa u svim takmičenjima, od čega 20 golova u La Ligi gdje je njegov tim vodeći sa 59 osvojenih bodova, te ima sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Atletico Madrida. S druge strane, Cristiano Ronaldo je postigao ukupno 23 gola u svim takmičenjima, od čega tek 11 u La Ligi. Los Blancosi su tek četvrti u ligi sa 42 osvojena boda, ali i odigranom utakmicom manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!