NaslovnicaVijestiLionel Messi predložio dva ključna pojačanja za Barcelonu

Lionel Messi predložio dva ključna pojačanja za Barcelonu

Lionel Messi je kako se izvješćuje još uvijek uznemiren zbog Neymarove odluke o napuštanju Barcelone zbog PSG-a u ljeto. Neymar je trenutno uspješan u Francuskoj nakon što je u kolovozu napustio Barcelonu u iznosu od 200 milijuna funti.

Lionel Messi predložio

Brazilski internacionalac uopšte ne nedostaje ekipi sa Camp Noua, jer je momčad Ernesta Valverdea trenutno na vrhu La Lige.

No, španjolska web stranica Diario Gol kaže kako je Lionel Messi još uvijek uznemiren zbog odluke Brazilca da napusti Kataloniju.

[su_live_koeficijenti]

Argentinac je imao blizak odnos sa Neymarom – na terenu i izvan njega.

Zajedno su pomogli Barceloni da osvoji La Ligu dva puta u četiri godine. Također su osvojili Ligu prvaka sa Luis Enriqueom 2015. godine.

Messi se navodno osjeća usamljenim bez svog bliskog prijatelja.

On također misli da je napad Barcelone slabiji bez njega, unatoč tome što je klub doveo Ousmane Dembelea za 96 milijuna funti iz Dortmunda.

Diario Gol također tvrdi da Messi ima na umu dva ogromna transfera koji bi pomogli Barceloni da se oporavi od gubitka 25-godišnjaka.

[su_no1forfootball]

Navodno je razgovarao sa Valverdeom i predsjednikom kluba Josepom Maria Bartomeuom o ponudama za Philippe Coutinha i Antoine Griezmanna.

Barcelona je već pokušala da dovede Coutinha i to im nije uspjelo, ali će krenuti na njega i u siječnju.

U međuvremenu, Griezmann se nalazi na njihovom radaru nakon što se njegov transfer u Manchester United raspao u ljeto.

Naime, izvještaji iz Španjolske tvrde da je Griezamannova obitelj u kontaktu sa Barceloninim zvaničnicima i da će transfer vjerojatno da se realizuje, no nećemo ništa predviđati prije, jer se u nogometu nikada ne zna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!