Lionel Messi se morao ispričati napadaču Argentine nakon što ga nije prepoznao

Lionel Messijeva vizija je rijetko kad pogrešna, ali kako se pokazalo u nedavnoj neugodnoj situaciji, čak se i pet puta osvajač Zlatne lopte može s vremena na vrijeme može zbuniti.

Lionel Messi se morao ispričati

Kada su Messija pitali hoće li se slikati sa navijačem na međunarodnoj dužnosti sa Argentinom u Rusiji, zvijezda Barcelone bila je više nego spremna da se slika.

Jedini problem je bio što je ‘navijač’ bio 21-godišnji argentinski napadač Sebastian Driussi i Messi ga nije uspio prepoznati.

Druissi je sreo svoje sunarodnjake u St. Petersburgu gdje igra za Zenit, a sliku sa Messijem je odmah podijelio na svoj instagram:

Gracias por la foto IDOLO👏🏻 @leomessi

A post shared by Sebastian Driussi 🇦🇷 (@sebadriussi.11) on

Kada je Messi vidio objavu, shvatio je da nije znao tko je Driussi. Bilo mu je neugodno zbog te pogreške i poslao je igraču Zenita privatnu poruku, gdje se ispričao zbog toga što ga nije poznao.

Driussi je igrao za Argentinu U17 i U20, postigavši ukupno osam golova u 23 nastupa, ali se tek treba pridružiti Messiju u prvoj ekipi.

Zenitov napadač ove sezone prilično teško postiže golove, gdje je postigao tri puta u 19 utakmica, nakon što je imao odličnu prošlu sezonu u kojoj je postigao 20 golova u 36 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: