NaslovnicaVijestiLionel Messi se morao izviniti sunarodnjaku zbog nevjerovatnog razloga

Lionel Messi se morao izviniti sunarodnjaku zbog nevjerovatnog razloga

Zvijezda Barcelone Lionel Messi, koji je sa reprezentacijom Argentine trenutno na pripremama u Rusiji, jučer je pristao fotografisati se sa jednim svojim fanom.

Messi se izvinio

Međutim, jedini problem je taj što 29-godišnjak nije primjetio da je “navijač” sa kojim je se fotografisao zapravo njegov sunarodnjak i također nogometaš Sebastian Driussi, koji nastupa za ruski Zenit.

[su_bbworld]

21-godišnji napadač je tu fotografiju postavio na svoj instagram profil označivši u opisu, kako kaže, svog idola Lionela Messija, te zahvalivši mu se na fotografiji.

Gracias por la foto IDOLO?? @leomessi

Objavu dijeli Sebastian Driussi ?? (@sebadriussi.11)

Kako piše španjolski TyC Sports, kada je legendarni nogometaš Barcelone vidio tu objavu, shvatio je kako je napravio veliku grešku ne primjetivši da je momak sa kojim se fotografisao također popularan nogometaš. On je navodno poslao privatnu poruku napadaču Zenita, u kojoj mu se izvinio zbog toga što ga nije prepoznao.

Driussi je nastupao za U17 i U20 selekcije svoje zemelje, postigavši ukupno osam golova u 23 nastupa za iste, ali još uvijek nije dobio poziv u seniorski tim.

Iako je proteklog ljeta stigao kao veliko pojačanje u ruskog velikana Zenit za 15 miliona eura iz River Platea, ove sezone je u ukupno 17 nastupa u svim takmičenjima postigao tek tri gola i podijelio isto toliko asistencija.

Njegov tim je trenutno drugoplasirani u ruskom prvenstvu sa 30 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola, tri boda manje od Lokomotiv Moskve.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!