NaslovnicaVijestiLionel Messi slomio zglob navijačici Real Madrida

Lionel Messi slomio zglob navijačici Real Madrida

Lionel Messi slomio zglob navijačici Real Madrida. Katalonski klub je već bio u kontaktu sa priznatim fanom Cristiana Ronalda i dao svoje izvinjenje, a čak su je pozvali na utakmicu na Camp Nou.

Lionel Messi slomio

Navijačica Real Madrida kaže da je ona žena koju je lopta pogodila kada je Lionel Messi opucao u nedelju u utakmici protiv Villarreala, a prilikom udarca slomila zglob.

Televizijske kamere su uhvatile jak udarac Lionel Messija koji je proletio pored gola i pogodio ženu koja je sjedila iza, na tribinama El Madrigala.

Medicinari su uskoro došli da pomognu unutar stadiona, a njoj se izgleda zavrtoglavalo također.

Španjolski kanal Cuatro je došao u kontakt sa ženom koja je u pitanju, Raquel i kada su došli u njenu kuću, priznala im je da je veliki navijač Real Madrida.

Kod kuće je gledala kako Real Madrid pobjeđuje Sevillu, dva sata prije Barcelonine utakmice, uz to je nosila par Madridovih papuča i imala je gips na ruci, kako je objasnila da je slomila zglob i patila od vrtoglavice.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Također se našalila da je to Messi uradio namjerno, zbog njene privrženosti Real Madridu i Ronaldu.

Barcelona je bila u kontaktu sa njom kako bi se izvinuli i ponudili joj da prisustvuje na utakmici na Nou Campu.

Biti tako veliki navijač Madirda, ona će vjerovatno morati uljudno da odbije taj zahtjev…

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!