NaslovnicaVijestiLionel Messi spreman blokirati iznenadni povratak igrača Barcelone na Nou Camp

Lionel Messi spreman blokirati iznenadni povratak igrača Barcelone na Nou Camp

Lionel Messi spreman je zaustaviti povratak igrača Barcelone sa posudbe, pišu izvješća u Španjolskoj. Katalonci su neporaženi u ovoj sezoni u La Ligi, a na vrhu su tabele sa devet bodova prednosti, ali se vjeruje da još uvijek žele osvježiti momčad u siječnju i tijekom sljedećeg ljeta.

Lionel Messi spreman

Ipak, jedan igrač bi mogao napraviti neočekivan povratak na Nou Camp, a to je desni bek Douglas, koji bi mogao da prekine svoju sezonsku pozajmicu na Estadio Da Luzu.

27-godišnjak nije napravio niti jedan nastup u ligi za portugalske prvake, a tri puta se pojavio u njihovoj katastrofalnoj igri u Ligi prvaka, igri koja im nije osvojila niti jedan bod u njihovih šest utakmica.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mogući povratak Douglasa nije dobro prošao kod Messija, za kojeg se kaže da je jedan od brojnih igrača koji je nezadovoljan situacijom i spreman je koristiti svoju poziciju kao najvećeg igrača u klubu kako bi pokušao blokirati da se ovaj povratak dogodi.

Douglas se pridružio Barceloni iz Sao Paula 2014. godine, ali je brzo iskliznuo iz momčad, jer nije uspio uvjeriti trenera sa svojim nastupima, kojih je odigrao samo osam u svom vremenu na Camp Nou. Možemo reći da mu nisu dali šansu da se dokaže ili je to samo bio još jedan loš transfer Barcelone?

On je mnogo više igrao dok je bio na posudbi u Sporting Gijonu prošle sezone, ali nije bio u mogućnosti pomoći klubu da izbjegne ispadanje na drugu razinu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Messi je rekao da je sretniji sa ostalim Barceloninim transfer planovima i očajnički traži da potpišu Philippe Coutinha, dok je također 70% navijača to isto tražilo, a sada se Barcelona priprema za novu ponudu kao što smo naveli u našim ranijim objavama.

Messi možda želi blokirati povratak Douglasa, no možda i s pravom, jer ovaj desni bek nije ništa pokazao dok je bio na Nou Campu, no da li se može pokazati nešto u osam utakmica?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!