NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI TRAŽIO OBJAŠNJENJE: Slika novog igrača Barcelone u dresu Real Madrida...

LIONEL MESSI TRAŽIO OBJAŠNJENJE: Slika novog igrača Barcelone u dresu Real Madrida obišla društvene medije!

Lionel Messi tražio objašnjenje! Slika novog igrača Barcelone u dresu Real Madrida obišla društvene medije! Lionel Messi je, kako se izvješćuje, nezadovoljan sa svojim novim suigračem iz Barcelone Jeison Murillom, nakon što su se na internetu pojavile slike braniča u Real Madridu.

Lionel Messi tražio

Prema riječima Don Balona, Argentinac i njegov suigrač Gerard Pique, zamolili su Murilla da objasni sliku koja sigurno neće zadovoljiti mnogo navijače na Nou Campu.

Murillo je nedavno potpisao ugovor sa Barcelonom na šestomjesečnu posudbu iz Valencije, no neki navijači bi se nadali da klub nikada neće ići do kraja sa tim transferom, upravo zbog slike koja se pojavila na internetu.

Suparništvo koje imaju Barcelona i Real Madrid je jedno od najvećih i najžešćih u svjetskom nogometu, tako da je pojava ove slike Murilla u dresu Real Madrida napravila velike probleme za ovog igrača.

Prema pisanju BBC Sporta, Barcelona može učiniti Murillovu posudbu trajnom za 25 milijuna eura, no smatramo da su njegove šanse da ostane u Barceloni na trajnoj osnovi definitivno otežane nakon što je ova slika obišla društvene medije.

Bit će zanimljivo vidjeti kakav prijem će Murillo primiti nakon što bude igrao svoju prvu utakmicu za klub, nešto što će morati sačekati do nove godine u susretu Barcelone i Getafea šestog siječnja.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!