NaslovnicaVijestiLionel Messi zabrinut za ovog igrača Barcelone

Lionel Messi zabrinut za ovog igrača Barcelone

Lionel Messi zabrinut je za jednog igrača Barcelone, te smatra da bi mogao doživjeti istu sudbinu poput Garetha Balea u Real Madridu.

Poznato je da je Bale imao turbulentnu prošlu godinu, obilježenu ozljedama, a Lionel Messi se plaši da bi slično mogao da prođe i Ousmane Dembele, koji je prošlog ljeta prešao iz Dortmunda u Barcu za 105 milijuna eura.

Međutim, ubrzo po dolasku, pretrpio je ozljedu mišića, te je propustio prvi dio sezone, vrativši se tek u prosincu.

[su_no1forfootball]

No to nije bio kraj njegovih muka, pošto je u preokretu Barce na gostovanju Real Sociedadu (4:2), ozlijedio tetivu, te će biti van terena najmanje četiri tjedna.

Navijači Reala u NEVJERICI: U vrijeme velike krize kluba, Ronaldo se pred upravom pojavio sa NOVIM i NEMORALNIM zahtijevom

Transfer glasine: United ne želi Ronalda, RB Leipzig kupuje zvijezdu Ajaxa, Guardiola dovodi zvijezdu Real Madrida

Klub je izdao saopštenje u kojem stoji: “Pregledi su potvrdili da je igrač pretrpio ozljedu tetive u kojoj se stradao mišič koji ne zahvata predio koji je operiran ranije na početku sezone. Odsustvovaće tri do četiri tjedna”, rekli su u katalonskom klubu.

Dembele je odigrao posljednjih 25 minuta utakmice protiv Sociedada, a novo pojačanje Barcelone, Philippe Coutinho, također je ozlijeđen i svoj debi za ekipu iz Katalonije će imati tek za dvije sedmice.

Dembele je započeo svoju profesionalnu karijeru u Rennesu, u kojem je postao najmlađi nogometaš Lige 1 u ožujku 2016. godine, koji je u sezoni postigao deset golova. Također je proglašen najboljim mladim nogometašem francuske Ligue 1 za 2016.

Na kraju sezone preselio se u Borussiju iz Dortmunda, gdje je proglašen najboljim mladim nogometašem Bundeslige 2017. godine. U kolovozu 2017. godine preselio se u Barcelonu za 105 milijuna eura, postajući u tom trenutku drugi najskuplji nogometaš svih vremena, zajedno s Paulom Pogbom. U izboru za nagradu Golden Boy, za najboljeg mladog nogometaša 2017, završio je iza Kyliana Mbappea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!