NaslovnicaVijesti'Lisice' u problemima: (Po)najbolji igrač im je ozlijeđen

‘Lisice’ u problemima: (Po)najbolji igrač im je ozlijeđen

Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy trebao bi biti izvan terena sljedeća dva tjedna zbog lakše operacije.

OIR_resizer

Englez je najbolji strijelac Premier lige ove sezone sa 15 pogodaka u uvodnih 20 utakmica. Upravo on ponajviše je zaslužan što se ‘lisice’ drže prvi samom vrhu ljestvice.

Između ostaloga, Vardy je uspio postići pogodak u 11 uzastopnih utakmica te je tako 28-godišnjak oborio rekord Ruuda van Nistelrooya.

Kako bilo, BBC Sport javlja kako će Vardy propustiti naredna dva tjedna jer mora na lakšu operaciju prepone.

‘Lisice’ nisu uspjele postići pogodak u prošle tri utakmice te sada za vodećim Arsenalom zaostaju dva boda, dok pred Manchester Cityjem imaju bod prednosti.

Vardy bi tako mogao propustiti tri utakmice, a Leicester u naredne tri utakmice dvaput igra protiv Tottenhama (FA Kup i Premier liga) te protiv Aston Ville 16. siječnja.

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!