NaslovnicaVijestiLista igrača koji mogu osvojiti europsku Zlatnu kopačku: Iznenadni pad Messija na...

Lista igrača koji mogu osvojiti europsku Zlatnu kopačku: Iznenadni pad Messija na drugo mjesto, Džeko bolji od Ronalda

Lista igrača koji mogu osvojiti europsku Zlatnu kopačku. Iznenadni pad Messija na drugo mjesto, Džeko bolji od Ronalda. Iako svi strijelci žele osvojiti Zlatnu kopačku u svojoj ligi, postoji veća nagrada za postizanje golova u Europi.

Lista igrača

Naravno, govorimo o Zlatnoj kopački. Zlatna kopačka uzima u obzir svaku ligu u Europi, a igrači dobijaju bodove za svaki gol koji postignu.

Uglavnom, ako igrate u pet najboljih liga na temelju UEFA-e – Premier liga, La Liga, Bundesliga, Primeira i Seria A – vaš zbroj golova se množi sa dva.

Ako igrate u ligama koje su rangirane od šest do 21, vaš zbroj golova se množi sa 1.5 i ako igrate u ligi koja je rangirana ispod 22., vaš zbroj golova se množi sa jedan.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Najbolji od najboljih igrača u Europi se natječu za ovu nagradu, zajedno sa Lionel Messijem i Cristiano Ronaldom, koji su je osvojili u prethodnih osam sezona – iako je Luis Suarez podijelio ovu nagradu sa Ronaldom u sezoni 2013/14.

Međutim, tu bi mogao biti novi pobjednik ove sezone.

Začudo, Sporting Bas Dost je pretekao Messija na vrhu ljestvice, gdje je uspio osvojiti 56 bodova iz njegovih 28 golova ove sezone.

Evo top 10 igrača koji se natječu za ovu nagradu:

1. Bas Dost (Sporting CP): 28 golova / 56 bodova
2. Leo Messi (FC Barcelona): 27 golova / 54 bodova
3. Robert Lewandowski (Bayern Munich): 26 golova / 52 bodova
4. Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund): 25 golova / 50 bodova
5. Andrea Belotti (Torino): 24 golova / 48 bodova
– Edin Dzeko (Roma): 24 golova / 48 bodova
6. Luis Suárez (FC Barcelona): 23 golova / 46 bodova
– Anthony Modeste (Cologne): 23 golova / 46 bodova
– Romelu Lukaku (Everton): 23 golova / 46 bodova
7. Edinson Cavani (PSG): 29 golova / 43.5 bodova
8. Gonzalo Higuaín (Juventus): 21 golova / 42 bodova
9. Mauro Icardi (Inter Milan): 20 golova / 40 bodova
– Dries Mertens (Naples): 20 golova / 40 bodova
10. Harry Kane (Tottenham): 19 golova / 38 bodova
– Cristiano Ronaldo (Real Madrid): 19 golova / 38 bodova

[su_euro_soccer_bonus]

Sa samo mjesec dana preostalih u ovoj sezoni, svaki gol je sada ključan za osvajanje Zlatne kopačke.

Također pročitajte: Real Madrid i Barcelona vrebaju engleskog reprezentativca: Spursi skovali plan kako da ga zadrže na White Hart Laneu

Messi će očajnički željeti da je osvoji po četvrti put i da se izjednači sa Ronaldom. Međutim, Lewandowski i Aubameyang će također imati nade za osvajanje svoje prve Zlatne kopačke. Ovo će svakako biti jedna vrlo zanimljiva utrka do kraja svibnja.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!