NaslovnicaVijestiLiverpool dogovorio sve sa defanzivcom iz Bundeslige

Liverpool dogovorio sve sa defanzivcom iz Bundeslige

Liverpool dogovorio sve sa defanzivcom iz Bundeslige. Redsi su navodno dogovorili sve uslove oko transfera Schalkeovog stopera Joel Matipa na Anfield. The Mirror tvrdi da će Matip završiti svoju 16-godišnju suradnju sa njemačkim klubom tako što će se prodružiti Liverpoolu u ljeto kao slobodan igrač.

Liverpool dogovorio sve sa defanzivcom iz Bundeslige

Kamerunskom internacionalcu ugovor ističe u junu, uprkos tome što mu je Schalke već nudio novi ugovor, on nije pristao da ga potpiše.

Jurgen Klopp jasno traži nova pojačanja u svojim defanzivnim redovima i izgleda da su već završili sve oko Matipa koji bi u ljeto trebao doći na Anfield kao slobodan igrač.

Matip je standardan za klub i reprezentaciju, a u Schalkeu je igrao svaku minutu u svim natjecanjima, postižući dva gola.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Jučer je Liverpool završio dovođenje Steven Caulkera na posudbu da bi pojačao defanzivni red dok su odsutni Sakho, Lovren i Skrtel.

24-godišnji branič je na St. Mary došao na posudbu iz QPR-a preko ljeta, ali je igrao samo osam utakmica u svim takmičenjima za klub.

Caulkerov dolazak neće ugroziti planove Jurgen Kloppa da dovede Matipa na dugoročni ugovor na kraju ljeta.

Redsi su također potpisali mladog igrača Crvene Zvezde, 19-godišnjeg srbijanskog veznjaka Marka Grujića za 5.1 milion funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!