NaslovnicaVijestiLiverpool doveo zamjenu u napadu

Liverpool doveo zamjenu u napadu

Liverpool je nakon prodaje Sterlinga doveo pojačanje u napad, a radi se o sjajnom Belgijskom napadaču Christianu Bentekeu za kojeg će Redsi Aston Villi isplatiti 45 milijuna eura. Tako je Rodgers doveo još jednog sjajnog ofenzivnog igrača nakon što su potpisali Firmina, Ingsa i Origija (bio na posudbi u Lilleu).

Christian-Benteke

Nakon što su postigli dogovor s čelnicima Ville iz Liverpoola su poslali klupskog lječnika s priprema u Australiji natrag u Englesku kako bi pregledao novog napadača i kako bi se transfer realizirao.

 

 

Benteke je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Genk, Standard i Aston Villu u kojoj je u 88 nastupa postigao 42 gola. U dresu Belgijske reprezentacije je u 24 nastupa postigao 7 pogodaka.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Na ovaj način Liverpool je potrošio gotovo sav novac od prodaje Sterlinga, ali sada ima veliku gužvu u napadačkim redovima i sada ostaje vidjeti tko će napustiti Anfield do početka sljedeće sezone.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!