NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi pojačanje iz Barcelone: Jurgen Klopp mu nudi mjesto u prvoj...

Liverpool dovodi pojačanje iz Barcelone: Jurgen Klopp mu nudi mjesto u prvoj postavi

Liverpool dovodi pojačanje iz Barcelone. Liverpool se nada da će njihov transfer posao biti završen već početkom ovog ljeta. Dogovorili su se o potpisivanju Naby Keite iz RB Leipziga prošlog ljeta, a veznjak Gvineje će igrati sa svojim novim suigračima u srpnju.

Liverpool dovodi pojačanje

Liverpool je napredovao do finala Lige prvaka, gdje igraju protiv Real Madrida, ali Jurfen Klopp očekuje da će pojačati svoju momčad prije nego što se transferni rok zatvori 9. kolovoza.

Oslonili su se na Roberta Firmina u napadu i navijači će se nadati da će klub ići po novog napadača koji može dodati više golova od Danny Ingsa i Dominic Solankea.

U međuvremenu, došlo je do neprestanog razgovora o potpisivanju novog vratara.

Belgijski čuvar Simon Mignolet konačno je izgubio svoje mjesto kao Liverpoolov broj jedan ranije ove godine i Loris Karius je sada impresionirao među stativama.

Međutim, prema izvješćima iz Španjolske, Klopp se još uvijek nada da će dovesti novog vratara tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Prema Mundo Deportivu, Liverpool je kontaktirao Barcelonu zbog dostupnosti 28-godišnjeg Jasper Cillessena.

Katalonski novinari tvrde da su Napoli i Atletico Madrid također zainteresirani za Nizozemca.

Liverpool je, kako se izvješćuje, predložio ‘projekat’ podržati vratara, jamčeći mu mjesto u prvih 11 ispred Mignoleta i Kariusa.

Cillessen je napravio neke izvrsne nastupa za Barcelonu u kupu Kralja, ali je napravio samo jedan nastup u La Ligi nakon dolaska u 2016. godini.

Bio je čvrst iza Marc-Andre ter Stegena u Barceloni, nakon što je došao iz Ajaxa za 13 milijuna eura.

Cillessen će sigurno biti spreman da napusti Kataloniju zbog Liverpoola, ako Klopp mogne da mu jamči nogomet u prvoj ekipi.

Međutim, Karius je osvojio vjernike sa Anfielda ove sezone i primio je samo sedam golova u posljednjih 13 Liverpoolovih utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!