NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi zvijezdu Bilbaa, otpisani igrač Manchester Cityja odlazi u Arsenal?

Liverpool dovodi zvijezdu Bilbaa, otpisani igrač Manchester Cityja odlazi u Arsenal?

Kako pišu engleski mediji, Liverpool je spreman aktivirati otkupnu klauzulu napadača Athletic Bilbaa Inakija Williamsa sljedećeg ljeta, a ona iznosi čak 50 miliona eura.

Liverpool dovodi zvijezdu Bilbaa Inaki Williams

22-godišnjak je jedan od najtalentiranijih mladih napadača, a interes za njega je također pokazala i Borussia Dortmund. No, Jurgen Klopp je navodno vodeći u utrci za njegovim potpisom i nada se da će uspjeti nagovoriti mladog Španjolca da dođe u Premier ligu.

Povodom ovih špekulacija oglasio se i sam igrač, izjavivši da je San Mames njegov dom i da trenutno ne razmišlja o odlasku.

“Mnogo je glasina u vezi mene i ja sam opušten. Ako su drugi klubovi zainteresovani za mene, to je zato što radim dobar posao. Vrlo sam zadovoljan i sretan. Ne razmišljam o odlasku, ovaj klub mi je ponudio sve. Ovo je moj dom.”

Napadač je još dodao: “Imam dugogodišnji ugovor, a svi u klubu su dobri prema meni. Tu sam gdje želim biti. Volim klub, suigrače i grad, osjećam se cijenjeno, što je jako važno. Igrati za Athletic je velika čast.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

šanse

Druga špekulacija dana je potencijalni odlazak Joea Harta u Arsenal. Prema pisanju Daily Maila, Arsenal se uključio u borbu sa Liverpoolom za engleskog reprezentativca, koji nije u planovima novog trenera Pepa Guardiole.

29-godišnjak je trenutno na posudbi u Torinu, gdje brani izvrsno, a na kraju sezone bi njegov odlazak odgovarao ‘Građanima’, koji više ne računaju na njegove usluge.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!