NaslovnicaVijestiLIVERPOOL ILI CHELSEA? Evo što je Torres odgovorio na pitanje tko osvaja...

LIVERPOOL ILI CHELSEA? Evo što je Torres odgovorio na pitanje tko osvaja Premier ligu ove sezone!

Manchester City je trenutno očekivano vodeći u Premier ligi, ali trenutni prvak nije jedini neporažen klub u najvišem rangu engleskog nogometa. Baš poput Guardiolinog tima, Liverpool i Chelsea, koji se nalaze na drugom i trećem mjestu, također su neporaženi nakon 12 odigranih ligaških utakmica.

Torres želi da Liverpool osvoji Premier ligu

Ipak, većina je očekivala kako će ‘Redsi’ biti glavni konkuretni ‘Građanima’ u novoj sezoni, nakon što su prošle sezone stigli do finala Lige prvaka, dok je Chelsea nadmašio očekivanja pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija, koji je već oborio nekoliko rekorda otkako je stigao na Stamford Bridge.

Liverpool ima dva boda više od Chelseaja, a ove dvije ekipe su odmjerile snage krajem septembra, kada je rezultat glasio 1-1. Legendarni španjolski napadač Fernando Torres, koji je ranije u karijeri nastupao i za jedne i za druge, a koji trenutno nastupa za japanski Sagan Tosu, priznao je kako prati dešavanja u Premier ligi ove sezone.

U intervjuu za Sky Sports on je dao jako zanimljiv odgovor na pitanje koga bi više volio vidjeti da postane prvak Engleske. Naime, rekao je: “Želim da i jedni i drugi slave u svakoj utakmici, a kada igraju međusobno, ne želim uopšte ni gledati tu utakmicu. Imam osjećaje za oba kluba. U Liverpoolu sam proveo najbolje trenutke u karijeri, volim taj grad, navijače i klub. Još uvijek sam u kontaktu s njima, osjećao sam se kao kod kuće dok sam bio tamo. S druge strane, Chelsea mi je dao ono što sam želio kao igrač, trofeje. Imam sjajna sjećanja iz tog perioda, tako da je teško odgovoriti na to pitanje.”

Zatim je nastavio: “U Chelseaju je još nekoliko igrača sa kojima sam igrao, ali u Liverpoolu nije ostao nitko, samo Alberto Moreno, sa kojim sam igrao u reprezentaciji Španjolske. Još uvijek sam u kontaktu sa osobljem kluba i želim im sve najbolje. Znam koliko im je važno da osvoje titulu prvaka Premier lige. Nadam se da će oni osvojiti ove sezone, a Chelsea sljedeće.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!