NaslovnicaVijestiLiverpool još uvijek može profitirati od Balotellija

Liverpool još uvijek može profitirati od Balotellija

Liverpool još uvijek može profitirati od Balotellija. Kada omogućite igraču da napusti vaš klub u slobodnom transferu nakon što ste ga potpisali za 16 milijuna funti prije samo dvije godine, to govori puno o tome kako je njegovo vrijeme bilo u tom klubu.

Liverpool još uvijek

Gledamo tebe, Mario Balotelli.

Redsi su potpisali zagonetnog napadača u ljeto 2014. godine i sigurno je reći da on nije ni počeo otplaćivati svoju naknadu koju je klub sa Anfielda platio da ga dovede.

Moglo se vidjeti odmah da se Balotelli jednostavno ne uklapa u Brendan Rodgersovu ekipu, a njegov jedini gol u 16 premierligaških nastupa je predstavljao upravo to.

On je svoju sljedeću sezonu proveo na posudbi u AC Milanu – ali njegova sreća se nije mijenjala. U stvari, njegov broj postignutih golova u Italiji je još gori sa jednim golom u 20 utakmica u Seriji A.

On se vratio na Anfield ovog ljeta i Jurgen Klopp ovom 26-godišnjaku nije dao priliku da ga impresionira u bilo kojoj predsezonskoj utakmici.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Nijemac je bio toliko očajan da ga je otpustio i bio spreman da se pridruži francuskom klubu Niceu besplatno, bez obzira na njegov ugovor od 75.000 funti po tjednu.

Međutim, čini se da su Redsi u nadi da će Balotelli nekako uspjeti da rasplamsa svoju karijeru u Francuskoj. To je zato što su, prema pisanju Independenta, oni uključeni u 30% profita od njegove sljedeće prodaje.

To znači da će klub sa Anfielda dobiti 30% od naknade za transfer ukoliko Nice proda Balotellija. To je sigurno željno razmišljanje, ali ako talijan nekako rasplamsa svoju formu, a nalazi se na dobrom putu i na kraju ode iz Nicea za 30 milijuna funti, Liverpool će dobiti samo 9 milijuna.

Ok, budimo realni, Balotelli vjerojatno neće nabiti toliku cijenu za sljedeći transfer ukoliko ga bude u budućnosti, ali barem će Liverpool nadoknaditi barem neki novac na 16 milijuna za koliko su ga i doveli prije dvije godine.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!