NaslovnicaVijestiLiverpool krade igrača Chelseaju: Na Anfield stiže pojačanje od 63 milijuna funti

Liverpool krade igrača Chelseaju: Na Anfield stiže pojačanje od 63 milijuna funti

U nedelju je Express izbacio ekskluzivnu vijest koja se tiče Chelseaja i Liverpoola na zimskom prijelaznom roku.

Liverpool krade

U središtu te priče je napadač Borussie Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang.

Priče koje povezuju Aubameyanga sa odlaskom iz BVB-a već mjesecima kruže oko Gabonca. Doista su mnogi vjerovali da će afrička zvijezda prošlog ljeta napustiti Signal Iduna Park – navodno ga je AC Milan trebao potpisati, klub u kojem je započeo svoju karijeru 2008. godine – ali Aubameyang je ostao gdje jeste.

Unatoč nevjerojatnim rezultatima i igri, kao da su veliki klubovi bili oprezni sa potpisivanjem Aubameyanga na ljeto.

[su_watch_live_football]

Glasine o njegovom odlasku su sada mnogo jače nego prije.

Očekuje se da će Chelsea i Liverpool da se bore za Gabonca.

Express vjeruje da će Liverpool ukrasti Gabonca od Chelseaja u siječnju.

Vjeruje se da su Redsi u mnogo boljoj poziciji od Plavaca..

Aubameyang je postigao 17 golova u 19 utakmica ove sezone.

Menadžer Antonio Conte je objavio da je Aubameyang na njegovoj listi želja, ali da je Liverpool također jako zainteresiran i da su u mnogo boljoj poziciji da to urade i dovedu ga u Premier ligu.

Također su izvjestili da bi engleski internacionalac Daniel Sturridge napustiti Liverpool kako bi se pridružio AC Milanu u siječnju.

Kao što je već rečeno, Aubameyang je svoju karijeru započeo 2008 u AC Milanu. Igrao je na posudbama u Dijonu, Lillu, Monacu i Saint-Etienneu. Nakon te posudbe u Saint-Etienneu, tu ostaje i dugoročno, gdje potpisuje ugovor 2011. godine. Transfer je iznosio oko 1.8 milijuna eura.

[su_premierleague]

2013. godine prelazi u Borussiju Dortmund za 13 milijuna eura, gdje debituje 27. jula iste godine protiv Bayerna u superkupu. U Bundesligi je debitovao protiv Augsburga, gdje je postigao hat-trick.

Za reprezentaciju Gabona debituje 2009. godine. Prvi gol za svoju reprezentaciju je postigao 28. marta iste godine protiv Maroka. Za najboljeg igrača Afrike je izabran 2015. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!