NaslovnicaVijesti"Liverpool može ispisati povijest sa Kloppom, ali prvo moramo osvojiti Liga kup!"

“Liverpool može ispisati povijest sa Kloppom, ali prvo moramo osvojiti Liga kup!”

Veznjak Liverpoola Phlippe Coutinho nada se da će pobjeda u finalu Liga kupa protiv Manchester Cityja pomoći njegovom klubu u pisanju povijesti pod vodstvom Jurgena Kloppa.

coutinho

“Redsi” se trenutno nalaze na devetom mjestu u Premier ligi, ali imaju priliku osvojiti prvi trofej otkako je Nijemac stigao u klub danas na Wembleyu protiv Manchester Cityja.

Coutinho, koji igra jednu od ključnih uloga u timu sa Anfielda, tvrdi bi pobjeda bila početak boljeg vremena za klub.

“Imamo novi tim koji se razvija u Liverpoolu, mlad tim s nekoliko iskusnih igrača”, rekao je Brazilac za The Guardian.

“Radimo jedni za druge, a ukoliko može osvojiti prvu titulu, nadam se da će to biti početak jednog dobrog razdoblja. Svi igrači žele igrati u Ligi prvaka, to je prirodno, jer klub kao što je Liverpool treba da igra u velikim takmičenjima.”

“Svaki igrač želi ući u povijest, biti dio klupske povijesti. Da biste to postigli, morate osvajati titule, a to može početi na Wembleyu. Liverpool može ispisati povijest sa Kloppom.”

Liverpool je imao priliku osvojiti trofej prošle godine kada je Coutinho postigao vodeći pogodak u polufinalu FA Kupa protiv Aston Ville, ali je klub iz Birminghama na kraju preokrenuo rezultat.

23-godišnji brazilski reprezentativac je upozorio svoje suigrače da ne ponavljaju istu grešku.

“Mislili smo da smo blizu finala kada smo poveli, ali nismo igrali dobro poslije toga, te su oni preokrenuli rezultat. To je bio frustrirajući trenutak za sve nas, ali nova prilika je stigla prilično brzo.”

“Imamo priliku da se iskupimo za taj poraz i nadam se da ćemo igrati najbolje što znamo i da nećemo dozvoliti da nam ovaj trofej izmakne.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!