NaslovnicaVijestiLiverpool našao veznjaka u Turskoj: Jurgen Klopp već dogovorio prvo pojačanje

Liverpool našao veznjaka u Turskoj: Jurgen Klopp već dogovorio prvo pojačanje

Liverpool našao veznjaka u Turskoj. Jurgen Klopp već dogovorio prvo pojačanjeKevin Grosskreutz će, prema pisanjima uglednih britanskih medija, biti prvo pojačanje Liverpoola za proljetni dio sezone u Premiershipu.

Liverpool našao veznjaka u Turskoj

Doskorašnji njemački reprezentativac trenutno je član Galatasaraya, međutim do 1. januara 2016. godine neće moći upisati službeni nastup jer Turci nisu na vrijeme završili sve formalnosti oko transfera iz Borussije Dortmund.

Navodno, Grosskreutz je spreman napustiti Galatasaray već u nadolazećem prijelaznom roku, a najveći “krivac” za to je njegov bivši trener Jurgen Klopp koji ga je pozvao da mu se pridruži u Liverpoolu.

Grosskreutz je tokom saradnje sa Kloppom osvojio dvije titule u Bundesligi, a navijačima tima iz Dortmunda ostao je prepoznatljiv po tome što je jednako dobro igrao na više pozicija u timu. Pored Grosskreutza, kao moguća pojačanja Liverpoola još se spominju Lucas Moura, Giuseppe Rossi, Neven Subotić, Marko Grujić…

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Grosskreutz je nogometnu karijeru počeo graditi u dortmundskim niželigašima kao što su DJK Rot-Weiß Obereving, VfL Kemminghausen i FC Merkur 07. Nakon toga 2002.nastupa za mlade sastave Borussije Dortmund a poslije prelazi u Rot Weiss Ahlen. Ondje je igrao za juniore, B momčad i seniore. Nakon tri godine nastupanja za klub, u srpnju2009. ponovo postaje članom dortmundske Borussije.

U vrlo kratkom razdoblju klub je stvorio vrlo moćnu momčad koja je osvojila dva uzastopna naslova njemačkog prvaka a jednom od važnijih karika bio je i Kevin Grosskreutz. Također, u sezoni 2012./13. s klubom je igrao u finalu Lige prvaka protiv domaćeg rivala Bayerna koji je u konačnici postao europski prvak.[1] Sam igrač je odigrao svih 90 minuta na poziciji lijevog krila dok je u 73. minuti zaradio žuti karton.

Grosskreutz je za Elf debitirao 13. svibnja 2010. u prijateljskoj utakmici protiv Malte te je ondje asistirao Cacau za jedan od njegova dva pogotka u njemačkoj pobjedi od 3:0.Izbornik Joachim Löw uveo ga je na popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

S Elfom je 2014. godine postao svjetski prvak osvojivši Svjetsko prvenstvo koje se održavalo u Brazilu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!