NaslovnicaVijestiLIVERPOOL OBARA JOŠ JEDAN REKORD: Jurgen Klopp na korak od dovođenja najvećeg...

LIVERPOOL OBARA JOŠ JEDAN REKORD: Jurgen Klopp na korak od dovođenja najvećeg pojačanja ovog ljeta!

Liverpool obara još jedan rekord. Jurgen Klopp na korak od dovođenja najvećeg pojačanja ovog ljeta! Brazilski vratar sada pregovara o preseljenju na Anfield, jer se Jurgen Klopp probližio velikom ljetnom potpisivanju.

LIVERPOOL OBARA

Liverpool se približio potpisivanju Alissona nakon što je dogovorio naknadu od 66 milijuna funti za Rominog brazilskog vratara, piše poznati portal Goal.

Redsi su intenzivno razgovarali sa klubom iz Serije A ovog tjedna, a sada imaju dopuštenje da razgovaraju sa igračem o preseljenju na Anfield.

Dogovor bi 25-godišnjaka učinio najskupljim vratarom u povijesti, dok Jurgen Klopp želi pojačati tu poziciju zbog nedavnih Loris Kariusovih pogrešaka u finalu Lige prvaka u svibnju.

[su_bet365_100bonus]

Alisson je, razumljivo, otvoren za ideju preseljenja na Anfield, ali Liverpool bi mogao biti suočen sa konkurencijom iz Chelseaja, koji također želi dovesti vratara, zbog toga što Thibaut Courtois želi otići u Real Madrid.

Liverpool, međutim, je sve uvjereniji da mogu pobijediti ovu utrku, što bi značilo da su u posljednjih sedam mjeseci oborili rekord za vratara i braniča.

Liverpool u subotu leti u Ameriku kako bi odigrao tri utakmice na turneji, iako ne bi trebali očekivati Alissona na treningu tek nakon tih utakmica.

[su_bet365_koeficijenti]

Klopp je pokazao Alissona kao svog glavnog cilja ovog ljeta, a Redsov menadžer je svejstan da ni jedan Karius, ni Simon Mignolet, ni Danny Ward nisu dovoljno dobri za broj 1 na Anfieldu.

Karijeve pogreške u finalu Lige prvaka protiv Madrida u Kijevu će imati dugotrajne posljedice na njegovo samopouzdanje, tako da je ovo za Liverpool prioritet.

Ward je impresionirao Kloppa na treningu, ali sada se čini da vjerojatno neće dobiti šansu da bude prvi izbor, jer je transfer Alissona pred kraju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!