Liverpool odredio cijenu za Coutinha: Evo koliko će Barcelona morati da plati ukoliko ga želi dovesti na Camp Nou

Španjolska ekipa nastavlja svoju potjeru za Brazilcem, kojeg smatraju dugoročnom zamjenom za Andresa Iniestu.

Liverpool odredio cijenu

Prema izvješćima iz Španjolske, Barceloni je rečeno da će ih samo 135 milijuna eura približiti Coutinhu u siječnju.

Katalonci nastavljaju svoju potjeru za zvijezdom sa Anfielda, a Coutinho je i dalje njihov cilj broj 1 i smatra se kao dugoročna zamjena za Iniestu, kapetana kluba koji je sada blizu završetka svoje karijere.

Barcelonine tri ponude su odbijene tijekom ljetnog prijelaznog roka, koje su bile prilagođene potencijalnim dodacima.

Redsi su ljutito odbili sve tri ponude – od kojih je posljednja bila 119 milijuna funti – unatoč tome što je Coutinho predao zahtjev za tranfser.

Međutim, interes Katalonaca za bivšu zvijezdu Intera nije izblijedio i prema Mundo Deportivu, posrednici kluba su održali razgovore sa Coutinhovim predstavnikom Kia Joorabchianom u Londonu u ponedjeljak.

Joorabchian, kako se tvrdi, radi kao posrednik između dva kluba i rekao je da će Liverpool biti spreman da proda Coutinha u Barcelonu u siječnju, no da će Barcelona morati da plati 135 milijuna funti.

Coutinho je do sada postigao četiri gola za Liverpool ove sezone, otkako se vratio na Anfield nakon zatvaranja transfernog roka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: