NaslovnicaVijestiLiverpool po svaku cijenu želi dovesti mladog veznjaka iz Barcelone

Liverpool po svaku cijenu želi dovesti mladog veznjaka iz Barcelone

Liverpool po svaku cijenu želi dovesti mladog veznjaka iz Barcelone. Barcelona se nada da će uspjeti zadržati akademskog proizvoda Sergio Gomeza na Camp Nou, ali se suočavaju sa konkurencijom od Jurgen Kloppove ekipe, koji su bili impresionirani mladim potencijalom.

Liverpool po svaku cijenu želi dovesti mladog veznjaka iz Barcelone

Prema pisanju Marce, Liverpool prati 15-godišnjaka iz Barcelonine akademije, Sergio Gomeza, gdje će klub sa Anfielda kontaktirati Katalonske divove ove sedmice da se raspita o dostupnosti ovog mladog igrača.

Mladić je privukao pažnju službenika Redsa tokom februarske skauting misije u meču gdje su igrala ova dva omladinska kluba, koja je završila 4-3 u korist Barcelonie.

Liverpool je spreman ponuditi prazan ček i dati Barceloni šansu da odredi svoju cijenu kako bi ukrali njihovog tinejdžera koji će vjerovatno u budućnosti biti zvijezda.

Klubovi Premier lige su stalno na oprezu i uvijek gledaju da otmu igrače iz akademije La Masia kada napune 16 godina, a Barca se nada da će nagovoriti veznjaka da ostane na Camp Nou u budućnosti, uprkos interesu i Engleske.

[su_bet_at_home_1]

Barcelona sutra u 16:00h igra protiv Eibara u gostima. Koeficijent na Luis Enrique-ov tim je 1.25, dok je na Eibar 10.00. Međutim, na remi ova dva tima kvota je 6.50. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Barcelonu i ostale timove širom Europe.

6BKCXp5

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!