NaslovnicaVijestiLIVERPOOL PONOVO U KUPOVINI: Drugo ključno pojačanje stiže na Anfield

LIVERPOOL PONOVO U KUPOVINI: Drugo ključno pojačanje stiže na Anfield

Veznjak Schalkea Leon Goretzka jedan je od najatraktivnijih igrača u Europi, a Liverpool je kako se izvješćuje najbliži njegovom potpisu.

LIVERPOOL PONOVO

22-godišnjak se utemeljio kao ključni igrač za ekipu iz Bundeslige, gdje je odigrao 130 nastupa od svog dolaska 2013. godine, gdje je postigao 19 golova za klub.

On je zastupao Njemačku na svim mlađim razinama, a sada ima šest golova u 12 utakmica za reprezentaciju iz veznog reda, jer izgleda kako pravi talent i važan dio svog kluba i planova zemlje u kojoj se razvija.

[su_no1forfootball]

Dodajte tome činjenicu da njegov ugovor istječe na kraju sezone i zauzvrat će biti slobodan agent, nije iznenađenje da postoji značajan interes za njegov potpis jer je sposoban ojačati bilo koju ekipu u koju ode.

Prema Bildu, kako su ponovo izvjestili, mogao bi biti na putu ka Liverpoolu, jer se tvrdi da su divovi sa Anfielda spriječili konkurenciju iz Arsenala i Tottenhama. Ako je to istina, to bi bio ogroman poticaj za Redse, koji su bili zauzeti sa pojačanjima prije početka zimskog prijelaznog roka.

Oni će dovesti Southamptonovog Virgil van Dijka za 75 milijuna funti, a igrač bi trebao stići na Anfield 1. siječnja kako se zvanično i objavilo na Liverpoolovoj oficijalnoj stranici. Zatim su već potpisali i Naby Keitu koji će stići u klub sljedećeg ljeta, kao što je navedeno na službenoj stranici.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Uz mogućnost da im se Goretzka pridruži, Jurgen Klopp će nesumnjivo biti oduševljen svojim prijelaznim rokom, jer će pojačati svoju momčad.

Održavanje ključnih igrača zasebno je pitanje, ali to je uzbudljivo vrijeme za Liverpool koji se kreće prema naprijed i mnogo su bolja ekipa nego što su to bili prije par godina, u dobroj su formi u ovom trenutku, ali sigurno grade budućnost sa vrlo važnim pojačanjima kako bi se osiguralo da se mogu natjecati za velike trofeje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!