NaslovnicaVijestiLiverpool ponudio Marija Balotellija kineskim klubovima

Liverpool ponudio Marija Balotellija kineskim klubovima

Čelnici Liverpoola su ponudili svog napadača Marija Balotellija “istočnom tržištu” jer žele dobiti što više novca za Talijana koji trenutno igra na posudbi u Milanu.

Balotelli pokazao svoju novu frizuru

Prema pisanju engleskih medija, komercijalni direktor kluba Billy Hogan je otputovao u Aziju početkom ovog tjedna kako bi dogovorio potencijalni transfer, ali i multimilionski sponzorski ugovor sa jednom tvrtkom.

Razgovori su održani sa tri stranke sa “dalekog istoka”, koji nisu bili vezani samo za projekt vrijedan 100 miliona funti, koji bi trebao startati sljedeće sezone, nego i za sponzorske ugovore velike vrijednosti.

Klub bi trebao zarađivati između 7 i 9 miliona funti po sezoni, a ugovor bi trebao biti potpisan na deset godina, uz mogućnost produženja.

Indonezijska zrakoplovna tvrtka Garuda trenutno plaća 5,5 miliona funti godišnje za svoje ime na Liverpoolovim trening dresovima, ali taj ugovor ističe na kraju ove sezone. Liverpoolovi američki vlasnici nemaju namjeru prodavati akcije kluba, nego privući potencijalne investitore.

Klub sa Anfielda bi mogao i dodatno profitirati prodajom Balotellija u neki kineski klub. U prijelaznom roku koji je iza nas mnogo velikih imena je napustilo Europu i uputilo se u Kinu, uključujući Alexa Teixeiru koji je prešao u Jiangsu Suning u transferu vrijednom 38 miliona funti.

Balotelli se trenutno nalazi na posudbi u AC Milanu, a u Liverpool je stigao u ljeto 2014. godine za 16 miliona funti, ali je nakon 28 odigranih utakmica i samo četiri postignuta gola ispao iz svih planova.

Već je svima, pa i njemu, jasno da nema budućnost na Anfieldu, a glavni problem Jurgenu Kloppu predstavlja pronalazak kluba zainteresovanog da ponudi dovoljno visoku cifru za ovog talijanskog reprezentativca.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!