NaslovnicaVijestiLiverpool postavio novi rekord u Premier ligi nakon velike pobjede protiv Watforda

Liverpool postavio novi rekord u Premier ligi nakon velike pobjede protiv Watforda

Liverpool postavio novi rekord u Premier ligi nakon velike pobjede protiv Watforda. Nije čudo da Jurgen Klopp trenutno šeta oko Anfielda i obavlja svoje medijske dužnosti u Liverpoola sa osmijehom na licu. Život za njemačkog stručnjaka je u ovom trenutku veoma dobar.

Liverpool postavio

Nakon debitantske sezone u kojoj je 49-godišnjak dostigao dva kup finala sa Redsima i nije osvojio ništa, a za to ga naravno ne možemo optužiti, jer je došao u lošem trenutku na pola sezone, prvi put nakon nekoliko godina je dao stvarnu nadu za navijače sa Anfielda.

No, dok Redsi nisu bili jedan od najvećih potrošača u Premier ligi na ljeto, zapošljavanje Kloppa je uspjelo, a sada se dokazalo pravim i najvećim potezom, jer pruža odlične rezultate.

[su_euro_soccer_bonus]

Klopp dokazuje da se na vrh tabele može doći i bez ogromnog novca u Premier ligi, u doba u kojem su potrošene vrtoglave cifre da bi se doveli najbolji igrači svijeta.

No, Liverpoolov šef još uvijek nema savršenu momčad. Naime, klub ima loš obrambeni rekord ove sezone, koji bi mogao ugroziti njihovu borbu za naslov – iako je njihova trenutna pozicija na vrhu Premier lige.

Redsi su već primili 14 ligaških golova u 11 utakmica ove sezone – više od bilo koje druge ekipe koja se nalazi u top sedam u Premier ligi. No, Kloppova momčad prilično čvrsto sjedi na vrhu lige, zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj formi i 30 golova koje su postigli ove sezone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, shvativši kakav značajnu prijetnju u napadu ima, Kloppov tim jednostavno se ne zaustavlja na tome. Na vrhu svega toga, oni imaju četiri gola više od Chelseaja, pet više od Manchester Cityja, Liverpoolova utakmica protiv Watforda je postavila novi rekord.

Liverpool je zabilježio 17 šuteva u okvir gola, više nego bilo koja druga ekipa koja je igrala u Premier ligi od kad su Opta rekordi počeli raditi (2003-04 godine.).

Ova statistika, međutim, neće iznenaditi navijače Liverpoola na Anfieldu, koji su dobili mnogo više nego što vrijedi njihov novac za dolazak na stadion do sada ove sezone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!