NaslovnicaVijestiLiverpool predstavio novi dres za sezonu 2017/18

Liverpool predstavio novi dres za sezonu 2017/18

Engleski velikan Liverpool je predstavio novi dres za novu sezonu 2017/18, koji je dizajniran u retro stilu povodom jubileja 125 godina od osnivanja kluba.

predstavio novi dres

U čast 125. rođendana Liverpool je predstavio novi dres za sljedeću sezonu i oduševio navijače dizajnom i izgledom, američkog proizvođača New Balance.

Dres je tamno crveni i najviše podsjeća na onaj iz 1984. godine kada su Redsi u Italiji osvojili četvrtu titulu u Ligi prvaka pobjedom nad Romom poslije boljeg izvođenja penala.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Radi se o dresu koji je potpuno u retro stilu, s bojom koju pristalice kluba zovu “Shankly crvena” u čast legendarnog trenera Billa Shanklyja. Pored toga je promijenjen i grb na kojem piše “1892-2017” – 125 godina. Straga, ispod ruba, se nalazi i broj 96 kao podsednik na navijače koji su zbog velike pogreške policije poginuli u tragediji na Hillsboroughu.

Igrači Liverpoola će novi dres predstaviti i službeno 21. svibnja u posljednjem kolu Premijer lige protiv Middlesbrougha.

>>Zlatan Ibrahimović odbio ponudu od 15 milijuna po sezoni!

>>De Gea pronašao novi klub, postaje najskuplji vratar svih vremena

“Ovaj dres je poseban, daje nam poseban osjećaj, pravi ponos. Ove godine je 125. godina od osnivanja, slavimo naše nasljeđe i ponosno ćemo ovaj dres nositi”, rekao je kapiten Redsa Jordan Henderson.

Liverpool trenutačno zauzima treću poziciju na tablici Premier lige, bodom više od Cityja, te dva od Uniteda, ali i sa utakmicom više od njih. Redsi će ponedjeljak gostovati Watfordu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!