Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Liverpool pronašao idealnog vratara: Jurgen Klopp spreman da ga dovede na Anfield

Jurgen Klopp već dugo prati visoko ocijenjenog vratara – a tko zna, možda će morati da obori transfer rekord kako bi ga potpisao. Romini šefovi su imenovali cijenu za Liverpoolovu metu, vratara Alissona – i to nije cijena od 80 milijuna funti.

Liverpool pronašao

Prema pisanju Corriere Dello Sporta, predsjednik James Pallota je rekao talijanima da ne pomišljaju prodavati golmana Real Madridu, Liverpoolu ili bilo kojem drugom klubu za manje od 60 milijuna eura.

Pallota je izjavio kako klubovi kupuju Romine igrače: “Osjećam se frustrirano kada ljudi kažu da je Rim supermarket, stvari nisu jednostavne kada nogometaš ode.”

Zatim je dodao nešto o Brazilcu: “Alissonov sam navijač od prvog dana i drago mi je da je konačno uspio dokazati da je dobar vratar.”

No, talijanski izvori sigurni su da će koštati Liverpoola oko 52 milijuna funti kako bi ga doveli na Anfield.

Brazilska legenda Claudio Taffarel vjeruje da je Alisson na putu da postane najbolji vratar na svijetu.

Alisson je povezan sa Liverpoolom i Real Madridom nakon odlične sezone sa Romom.

25-godišnjak vjerojatno neće potpisati novi ugovor sa momčadi iz Serije A i mogao bi napraviti transfer i prije Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Alissonov zemljak Taffarel je bio pun hvale za vratara i vjeruje da biti izvanredan u Italiji, ispred Juventusove legende Gianluigi Buffona.

“U vrijeme kada smo sa njim surađivali na internacionalnom nivou sa reprezentativnom momčadi, znali smo da će dosegnuti visoke razine”, rekao je za Omnisport.

“Uvijek ću poštovati Buffonovu karijeru, koja je bila brilijantna, ali vjerujem da je Alisson, kao vratar, tehnički s drugačijim stavom.”

“On uvijek stoji čvrsti i uvjeren je u ono što radi. Alisson je doista impresivan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: