NaslovnicaVijestiLiverpool pronašao savršeno pojačanje: Jurgen Klopp spreman oboriti svjetski rekord

Liverpool pronašao savršeno pojačanje: Jurgen Klopp spreman oboriti svjetski rekord

Liverpool je u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja odigrao najbolju utakmicu u posljednjih 10 godina. Građani im nisu mogli ništa. Čak nisu imali ni šuta po golu. Kako se Liverpool može poboljšati? Virgil van Dijk je u proljetnom transferu došao za 75 milijuna funti – svjetsku rekordnu naknadu za braniča.

Liverpool pronašao

Jedna stvar sa kojim bi se svi navijači Liverpoola složili da im treba jeste vrhunski vratar i prema The Mirroru, Klopp je spreman potrošiti velike novce ovog ljeta.

[su_watch_live_football]

Nakon što je bio povezan sa Rominim Alissonom, Klopp je sada odlučio da krene po Stokeovog Jack Butlanda i to je vratar kojeg želi da bude među stativama na Anfieldu u sljedećih nekoliko godina.

Arsenal također želi Butlanda, koji bi trebao zamijeniti Petr Cecha, no razumljivo je da će Butland radije igrati za Kloppa na Anfieldu.

Stoke želi 40 milijuna funti za Engleza, a to bi bio svjetski rekord za vratara, obarajući onaj od 34.7 milijuna funti kojeg su lani postavili šefovi iz Manchester Cityja u kupovini Edersona iz Benfice.

Razumljivo je da će Simon Mignolet biti prodan kada Butland stigne i Loris Karius će biti kao njegova zamjena.

Menadžer Stokea, Paul Lambert je hvalio Butlanda otkako se pridružio klubu i Škot će očekivati veliku naknadu za njega.

[su_bonus]

“Vidio sam kako dečko igra protiv Uniteda. On je jedan od najboljih, ne zanima me što netko drugi kaže. Taj dječak je jedan od najboljih vratara koje sam ikada vidio.”

“Ima visok stupanj, ima dobre udarce i on je napravio nevjerojatan broj obrana na Old Traffordu.”

“Nije imao šanse sa golovima, apsolutno nijedne. Nije samo on primio te golove, nije mogao uraditi ništa.”

“On je još uvijek samo dečko, ali on je definitivno jedan od najboljih. Jack Butland je po mom mišljenju jedan od najboljih na svijetu, bez sumnje, ne samo u Velikoj Britaniji, nego i u Europi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!