NaslovnicaVijestiLiverpool pronašao zamjenu za Coutinha, sprema ponudu od 100 miliona!

Liverpool pronašao zamjenu za Coutinha, sprema ponudu od 100 miliona!

Prema pisanju engleskih novina The Mirror, Liverpool će uskoro poslati ponudu vrijednu nevjerovatnih 100 miliona eura za zvijezdu AS Monaca Thomasa Lemara.

Lemar stiže u Liverpool

Za francuskog reprezentativca je još zainteresovan i Arsenal, koji je poslao ponudu za njega zadnjeg dana ljetnjeg prelaznog roka, ali je veznjak odbio londonski klub.

[su_bonus]

Topnici će navodno umjesto njega pokušati ove zime dovesti ofanzivnog veznjaka Lyona Nabila Fekira, koji bi mogao doći kao zamjena za Alexisa Sancheza ili Mesuta Ozila. Čileanac će po svemu sudeći napustiti Emirates stadion već u januaru, te preći u Manchester City, s obzirom da mu ugovor ističe sljedećeg ljeta, te da Arsenal želi zaraditi na njemu dok još može.

Lemar stiže u Liverpool?

Što se tiče Lemara i njegovog mogućeg dolaska u Liverpool, to bi se moglo desiti također u januaru, u zavisnosti od odlaska Philippea Coutinha, od kojeg Barcelona još uvijek nije odustala.

Brazilac je ostao na Anfieldu nakon što su čelnici njegovog kluba odbili nekoliko ponuda Barce za svog ‘dragulja’. Jurgen Klopp je tom prilikom izjavio kako nema namjeru prodavati najbolje igrače u timu.

Liverpool se također povezuje sa još jednim imenom, a u pitanju je napadač Torina Andrea Belotti. Talijanski reprezentativac je postigao 26 golova u Seriji A prošle sezone, a proteklog ljeta bio je meta mnogih europskih velikana.

Ipak, on je ostao u talijanskom klubu, u kojem je ove sezone u deset nastupa u svim takmičenjima postigao pet golova, od čega samo tri u Seriji A.

Liverpool je trenutno na petom mjestu u Premier ligi sa 19 osvojenih bodova nakon 11 odigranih kola. U sljedećem kolu, koje se igra ovog vikenda, na Anfieldu će ugostiti Southampton, koji se nalazi na 13. mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!