NaslovnicaVijestiLiverpool sprema ponudu za zvijezdu Celtica u zimskom prelaznom roku

Liverpool sprema ponudu za zvijezdu Celtica u zimskom prelaznom roku

Kako pišu engleski mediji, Liverpool će ove zime pokušati dovesti mladog napadača Celtica Moussu Dembelea.

Liverpool dovodi Moussu Dembelea

21-godišnjak je znatno napredovao otkako je stigao u škotskog velikana 2016. godine, a prije toga je igrao za Fulham u Premier ligi, u koju bi se, po svemu sudeći, mogao uskoro vratiti.

Dembele je skupio preko 30 nastupa za mlade selekcije Francuske, ali još uvijek nije debitovao za seniorski tim. Primarno igra na poziciji napadača, ali također može igrati i na poziciji lijevog krila.

Mladi Francuz bi na Anfield trebao stići kao zamjena za Dannyja Ingsa koji će po svemu sudeći napustiti klub, kao i Daniel Sturridge koji nije zadovoljan svojom minutažom pod vodstvom Jurgena Kloppa.

S obzirom da se njegov tim takmiči i u Ligi prvaka ove sezone, Klopp planira dovesti nekoliko pojačanja kako bi mogao odmarati glavne zvijezde kao što su Roberto Firmino i Mohamed Salah u lakšim utakmicama.

Međutim, ono što bi ‘Redsima’ moglo predstavljati problem je Dembeleova cijena. Navodno, Celtic ga ne želi pustiti za manje od 45 miliona eura

Moussa je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Celtica, a postigao je ukupno 32 gola u 49 nastupa u svim takmičenjima. Ove sezone također igra sjajno, u 12 nastupa ima šest golova, a njegov tim već više od godinu dana ne zna za poraz u domaćim takmičenjima.

Celtic je trenutno vodeći u škotskom Premiershipu sa 30 osvojenih bodova nakon 12 odigranih utakmica, te je postigao 29 golova i primio tek šest.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!