NaslovnicaVijestiLiverpool i Tottenham se bore za hrvatsko čudo od djeteta

Liverpool i Tottenham se bore za hrvatsko čudo od djeteta

Liverpool i Tottenham se bore za hrvatsko čudo od djeteta. Možda je ostalo samo još nekoliko dana prijelaznog roka, ali postoje mnogi premierligaški klubovi koji bi još uvijek željeli da dovedu jedno ili dva pojačanja.

Liverpool i Tottenham

Jedan od tih klubova je Liverpool sa Jurgen Kloppom koji je odbio reći da je završio svoj posao bez obzira na trošenje gotovo 70 milijuna funti ovog ljeta.

A sada su, prema Sunday People, oni u dobroj poziciji za potpisivanje hrvatskog čuda od djeteta Ante Ćorića.

19-godišnjak je bio povezan sa transferom na Anfield ranije ovog ljeta, ali činilo se da su ti izvještaji neutemeljeni nakon što Liverpool nije učinio službeni potez za veznjaka.

No, u posljednjih nekoliko tjedana, činilo se da je Ćorić ipak išao u Englesku. Veznjak Dinama iz Zagreba je bio postavljen da se pridruži Manchester Cityju nakon što je Pep Guardiola spremio ponudu od 15 miliona funti koja je bila prihvaćena.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, nakon što je veznjak otkrio da ga Građani planiraju poslati na posudbu odmah nakon toga, Ćorić se povukao.

U izvješću se tvrdi da se Ćorić bojao da će sjediti na klupi na Etihadu i da će teško doći u prvu postavu pod vodstvom Guardiole.

Iako je Liverpool favorit za njegov potpis, oni će se suočiti sa Tottenhamom u borbi za Ćorića.

Nakon što je Zagreb prihvatio ponudu od 15 milijuna funti od Cityja, to će vjerovatno biti iznos koji će hrvatski klub tražiti ovog ljeta. Međutim, izvješća govore da će Liverpool i Spursi radije platiti 12 milijuna funti.

Sljedeće kolo u Premier ligi Tottenham igra u gostima protiv Stokea, dok će Liverpool dočekati trenutnog šampiona Leicestera.

1 Screenshot_18

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!